Увійти

Букмекери назвали найімовірніший наступний клуб Хамеса Родрігеса

09:04, 21 Квітня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Хавбек мадридського «Реала» Хамес Родрігес в літнє трансферне вікно з великою часткою ймовірності змінить команду. Аналітики букмекерської компанії Paddy Power запустили спеціальну лінію, згідно з котируваннями якої запропонували спрогнозувати наступний клуб колумбійського футболіста.

Поділитися:

Букмекери назвали найімовірніший наступний клуб Хамеса Родрігеса

Колумбійський півзахисник Хамес Родрігес, який наразі виступає в складі мадридського «Реала», швидше за все, змінить клубну прописку в прийдешнє літнє трансферне вікно. Як повідомляють іспанські ЗМІ, керівництво «Реалу» на тлі пандемії коронавірусу також, як і інші європейські клуби, зіткнулося з серйозними фінансовими проблемами. Для того, щоб подолати їх і продовжити розвиток, «Галактікос» доведеться розлучитися з деякими футболістами в літнє трансферне вікно.

У поточній ситуації планується провести масовий розпродаж гравців, включаючи 28-річного зіркового хавбека Хамеса Родрігеса, який не зумів повністю розкритися в складі іспанського гранда. У зв’язку з цією інформацією букмекерська контора Paddy Power запустила спеціальну лінію, в якій запропонувала спрогнозувати наступну команду колумбійського виконавця. Найімовірнішим варіантом продовження кар’єри Родрігеса вважається «Манчестер Юнайтед» – шанси на перехід Хамеса в англійський топ-клуб оцінюються у 25% ймовірності (коефіцієнт – 4,0). Основним конкурентом «Червоних дияволів» у боротьбі за колумбійця є ще один представник Прем’єр-ліги – «Вулверхемптон» – 20% ймовірності або котирування 5,0. Перехід гравця в лондонський «Арсенал» або «Челсі» експерти оцінили однаковим коефіцієнтом – 7,0 (14%). Також букмекери пропонують розглянути можливий варіант з трансфером Хамеса в один з клубів МЛС – 11,0 або 9% ймовірності.

Нагадаємо, що Родрігес перейшов в мадридський «Реал» влітку 2014-го року з французького «Монако». За його трансфер іспанський гранд заплатив «Монегаскам» 80 мільйонів євро. Чинний трудовий договір півзахисника з «Галактікос» розрахований до літа 2021-го року. У сезоні 2019/2020, який був призупинений через пандемію коронавірусу, Хамес зіграв лише сім матчів у чемпіонаті Іспанії, відзначившись одним забитим м’ячем і однією результативною передачею.

«Мілан» хоче підписати захисника київського «Динамо»

Агент Сане підтвердив інтерес «Баварії» та декількох топ-клубів

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Букмекер пропонує ставки на результати Хамеса Родрігеса в «Евертоні»
09:04, 21 Квітня 2020
Букмекери: 69% – ймовірність трансферу Хамеса Родрігеса в «Евертон»
09:04, 21 Квітня 2020
«Вулверхемптон» запропонує 80 млн «Реалу» за сенсаційний перехід однієї із зірок
09:04, 21 Квітня 2020
У Франції дохід від гемблінгу перевищив торік позначку понад 13 млрд євро
09:04, 21 Квітня 2020
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
09:04, 21 Квітня 2020
Боруссія Дортмунд – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 01.05.2024
09:04, 21 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія