Увійти

Букмекери: Моурінью – фаворит на посаду головного тренера «Баварії»

18:11, 4 Листопада 2019
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Португальський фахівець Жозе Моурінью, який перебуває в даний момент без роботи, вважається основним претендентом на пост наставника німецького гранда, що відправив напередодні у відставку хорватського тренера Ніко Ковача.

Поділитися:

Букмекери: Моурінью – фаворит на посаду головного тренера «Баварії»

У неділю, третього листопада, керівництво мюнхенської «Баварії» прийняло рішення достроково завершити співпрацю з головним тренером команди Ніко Ковачем. Це сталося після розгромної поразки від франкфуртського «Айнтрахта» (1:5) в гостьовому матчі десятого туру німецької Бундесліги.

У зв’язку з цим букмекерська контора Paddy Power запропонувала у своїй лінії котирування на майбутнього головного тренера мюнхенської команди. Фаворитом на тренерське крісло, на думку експертів, вважається португалець Жозе Моурінью, який перебуває в статусі безробітного після розставання з «Манчестер Юнайтед» у грудні 2018 року. Цей варіант можна зіграти з коефіцієнтом 1,8, що відповідає 55 відсоткам ймовірності.

Головними конкурентами «Особливого» вважаються два спеціалісти: француз Арсен Венгер (безробітний) та нідерландець Эрик Тен Хаг («Аякс»). Призначення кожного з цих тренерів керманичем «Баварії» оцінюється коефіцієнтом 4,0 (25%).

Також у список претендентів потрапили німецький фахівець Ральф Рангнік (11,0 – 9%) і нинішній виконуючий обов’язки наставника команди Ганс-Дітер Флік (15,0 – 7%). Додамо, що на призначення Юргена Клоппа («Ліверпуль») головним тренером «Баварії» встановлено коефіцієнт 34,0 (3%).

Ніко Ковач тренував «Баварію» з літа 2018 року. Під його керівництвом мюнхенський клуб став чемпіоном Німеччини, володарем національного Кубка, а також Суперкубка.

«Баварія», набравши 18 балів, займає четверте місце в турнірній таблиці німецького національного чемпіонату. У Лізі чемпіонів німецький гранд впевнено лідирує в таблиці групи В з дев’ятьма набраними очками.

Бери участь у конкурсі «Фаворит тижня» на $1000 до матчів Ліги чемпіонів

«Копенгаген» – «Динамо» Київ: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 7 листопада 2019 року

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Андрій Воробей: «Реал» переможе «Баварію» на виїзді та зіграє у фіналі ЛЧ проти «ПСЖ»
18:11, 4 Листопада 2019
Баварія – Реал Мадрид Ліга чемпіонів: прогноз на матч 30.04.2024
18:11, 4 Листопада 2019
Суперкомп’ютер Opta зробив прогноз на учасників фіналу ЛЧ і переможця турніру
18:11, 4 Листопада 2019
Гаррі Кейн не виграє жодного трофея за кар’єру: БК відкрили лінію на досягнення гравця (ВІДЕО)
18:11, 4 Листопада 2019
ЗМІ: Нагельсманн та Флік є головними кандидатами, щоб очолити «Баварію» – букмекери не вірять
18:11, 4 Листопада 2019
Моурінью заявив, що готовий до роботи: БК визначили основних претендентів
18:11, 4 Листопада 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія