Увійти

Букмекери: 50% – шанси звільнення Венедіктової з посади Генпрокурора

16:11, 12 Листопада 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати, чи втримається Ірина Венедіктова у кріслі Генерального прокурора України до завершення цього року.

Поділитися:

Букмекери: 50% – шанси звільнення Венедіктової з посади Генпрокурора

Ставку за 2.0, що відповідає 50% ймовірності, розрахують як виграшну, якщо 42-річна жінка покине посаду Генерального прокурора до 31-го грудня 2020-го року.

Контекст 

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов на сторінці у Facebook  повідомив, що голова Офісу президента Андрій Єрмак заручився підтримкою Володимира Зеленського у питанні звільнення з займаної посади Ірини Венедіктової.

«Глава Офісу президента Андрій Єрмак веде переговори в парламенті за відставку генерального прокурора Ірини Венедиктової.

Зараз на час коронавірусу цей процес тимчасово зупинений, але, очевидно, після одужання, Єрмак докладе всіх зусиль, щоб винести питання на голосування в зал.

Імовірність звільнення Венедіктової з ініціативи Банкової, звичайно, висока. Єрмак не діє без підтримки Зеленського, тому «Слуги» дадуть багато голосів.

А добрати серед депутатських груп і фракцій теж можна без проблем – це значить отримати можливість позакривати різні незручні кримінальні справи, під таке завжди знайдуться охочі. Хто буде висунутий в нові генпрокурори поки не озвучується, але від якої групи впливу буде кандидат вже ясно», – написав журналіст. 

У березні президент Володимир Зеленський вніс подання до парламенту про призначення народної депутатки від фракції «Слуга Народу» Ірини Венедіктової Генеральним прокурором України. Тоді голосів монобільшості не вистачило, тому своїми голосами допомогли ухвалити це рішення групи «За майбутнє», «Довіра», а також «Опозиційна платформа – За життя» і позафракційні парламентарі.

У жовтні Зеленський заявив, що чекає від Венедіктової очікуваних посадок. Глава держави дав її час до кінця року, щоб вона показала результат у питанні цих розслідувань. Колишній шоумен натякнув, що за умови відсутності рухів у цьому напрямку, її чекає доля Руслана Рябошапки, який був звільнений з посади Генерального прокурора через 6 місяців після призначення.

Як раніше писав «Рейтинг Букмекерів», аналітики компанії Favbet оцінили шанси народної обраниці від «Слуги Народу» Ірини Верщук стати міністром оборони. Таке бажання вона висловила під час інтерв’ю Дмитру Гордону.

Букмекери оцінили шанси Богдана повернутися в Офіс Президента

Кабмін призначив юриста компанії Ахметова членом Комісії з регулювання азартних ігор

Опубліковано у: Новини, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Коефіцієнт на перемогу Трампа на президентських виборах обвалився після дебатів
16:11, 12 Листопада 2020
Прем’єр-міністр Великої Британії виключить з партії політиків, яких викрили на ставках
16:11, 12 Листопада 2020
Охоронця британського Прем’єр-міністра заарештували через ставки на політику
16:11, 12 Листопада 2020
Байден VS Трамп: букмекери назвали фаворита виборів президента США 2024
16:11, 12 Листопада 2020
На Тайвані семеро людей потрапили під слідство через ставки на політичні вибори
16:11, 12 Листопада 2020
Гральний бізнес приніс Міністерству культури України 50 мільйонів гривень
16:11, 12 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія