Увійти

Беттинг-компанії Великобританії відмовилися від реклами на ТБ та радіо на час пандемії

16:04, 29 Квітня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Члени Ради з азартних ігор та ставок (BGC) Об’єднаного Королівства домовилися прибрати або мінімізувати кількість реклами гральної індустрії на телебаченні та радіо на час пандемії COVID-19, інформує «Рейтинг Букмекерів».

Поділитися:

Беттинг-компанії Великобританії відмовилися від реклами на ТБ та радіо на час пандемії

Найбільші компанії Великобританії, що займаються ставками та гральним бізнесом, добровільно приберуть усі рекламні повідомлення на ТБ та радіо до завершення карантинних обмежень на території Туманного Альбіону.

Згідно із заявою Ради з азартних ігор та ставок (BGC), до якої входять понад 90% компанії з індустрії ставок та азартних ігор, рекламні слоти будуть звільнені від повідомлень грального характеру щонайменше до 5-го червня. Після цього питання потенційного зняття обмежень BGC обговорюватиме з урядом.

Виконавчий директор BGC Майкл Дугер заявив, що цей жест підкреслює прихильність та прагнення операторів забезпечити відповідальну гру в час, коли люди переживають соціальну ізоляцію у зв’язку з пандемією COVID-19.

Він також додав, що не помітив збільшення обсягу онлайн-ставок на тлі коронавірусу. За його словами насправді все навпаки, адже загальний прибуток індустрії скоротився на 60%.

«Загальний рівень прибутку значно впав через закриття наземних пунктів приймання ставок, казино, а також масове припинення фактично усіх спортивних змагань світу», – констатував Дугер. 

Нагадаємо, днями Управління зі стандартів реклами Великобританії висловило занепокоєння щодо кількості реклами азартних ігор.

Водночас BCG запевняє, що оператори замінять рекламні повідомлення на ТБ та радіо більш спокійними вставками про гральний бізнес, а деякі й взагалі вирішили передати власні рекламні слоти благодійним організаціям. За словами керівного органу, обсяг рекламних вставок такого характеру вже знизився на 10%.

BCG сподівається, що інші представники ринку, які не входять до Ради, зроблять аналогічні рекламні обмеження на час пандемії COVID-19.

Як COVID-19 вплинув на ринок ставок Великобританії: результати опитування

Річний дохід легальних гральних операторів Великобританії виріс на 57% за 10 років

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
В Аргентині заблоковано мережу гемблінг-сайтів, які допускали до гри неповнолітніх
16:04, 29 Квітня 2020
У Нідерландах введуть нові ліміти на депозити – залежно від віку бетторів
16:04, 29 Квітня 2020
БК Betr почала співпрацю з жіночою спільнотою ставок Betting Ladies
16:04, 29 Квітня 2020
Кожен десятий естонець страждає від ігрової залежності
16:04, 29 Квітня 2020
Суд Нідерландів зобов’язав БК Unibet компенсувати беттору програші на суму €676 000
16:04, 29 Квітня 2020
У Швеції кожен п’ятий робить ставки, деякі витрачають до €10 000 – дослідження
16:04, 29 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія