Увійти

Барселона – Шахтар Ліга чемпіонів: прогноз на матч 25.10.2023

12:10, 24 Жовтня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч Барселона – Шахтар 3 тур ЛЧ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 25 жовтня 2023.

Поділитися:

У рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів відбудеться важливий поєдинок Барселона – Шахтар. Ліга чемпіонів 2023 набирає обертів, український колектив прагне й далі здобувати залікові пункти, щоб мати шанс вийти до плей-оф турніру.

Цей матч буде проходити в середу, 25-го жовтня, стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Місце зустрічі – Олімпійський стадіон в Барселоні, який тимчасово є домашньою ареною для каталонців.

Подивитися гру «гірників» проти команди Хаві Ернандеса можна лише на медіасервісі MEGOGO за попередньою підпискою.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet виставили коефіцієнти Барселона – Шахтар. На їхню думку, іспанський клуб є явним фаворитом здобути виграшний результат:

Непрограш підопічних Даріо Срни (Х2) можна взяти за кеф 4.80, а бодай один забитий м’яч від гравців «помаранчево-чорних» йде за 1.77.

Прогнози експертів

Член редакції порталу «Рейтинг Букмекерів» Михайло Кузьменко підготував свій прогноз на матч 3 тур ЛЧ Барселона – Шахтар:

Гаві, Левандовські, Кунде, Педрі, де Йонг, Роберто, Рафінья – усі вони не допоможуть колективу Хаві проти «Шахтаря». Більше того, останнім часом «Барселона» грає надзвичайно обережно, дуже мало забиває, по двічі пропускала від скромних «Мальорки» (2:2) і «Гранади» (2:2).

В суботу на них очікує «Ель Класіко» з мадридським «Реалом». Усе це натякає на те, що проти «Шахтаря» каталонці намагатимуться зіграти з мінімальними ризиками по складу, спробують виграти на класі.

«Гірників» влаштує навіть нічия в гостях. «Естадіо Олімпіко» – це вам не «Камп Ноу». Особливо варто вдало зіграти в обороні за стартові 45 хвилин, не повторити помилок «Антверпена», який банально «поплив» проти «блаугранас». Вважаю, в чемпіона України є непогані шанси уникнути розгрому.

Ставка: перемога «Шахтаря» з форою (+2)

1.95

Подивитися інший прогноз на матч Ліги чемпіонів Барселона – Шахтар від наших експертів можна за цим посиланням.

Статистика команд

Barcelona наразі має стовідсотковий результат у головному клубному турнірі, Ліга чемпіонів 2023 поки що йде для них безпомилково – 2 перемоги в 2 матчах, які забезпечують першу сходинку в групі.

Примітно, що каталонці досі не пропустили жодного м’яча в нинішній ЛЧ, хоча в 3 із 5 останніх матчів у Ла Лізі «синьо-гранатові» отримували у свої ворота по два голи – від «Гранади», «Мальорки» і «Сельти».

Також вони знаходяться в статусі єдиної іспанської команди, яка ще не програвала в цьому сезоні у всіх турнірах.

Своєю чергою «Шахтар» посідає третє місце як в чемпіонаті України (21 очко після 10 турів), так і в групі Ліги чемпіонів (3 бали – одна звитяга і одна поразка).

Варто зауважити, що в обох поєдинках цього розіграшу ЛЧ за участю донеччан зіграли ставки «обидві команди заб’ють» і «тотал більше (3,5)»: програш «Порту» з рахунком 1:3 та перемога проти «Антверпена» (2:3).

Загалом «Шахтар» і «Барселона» провели між собою 7 офіційних матчів – 4 перемоги каталонців, 3 звитяги «гірників» та 1 нічия. Втім, остання очна зустріч датована ще далеким 2011-м роком.

Дослідження: чи можна заробити, якщо ставити на 0:0 у всіх матчах УПЛ? (Інфографіка)

Перший за 2 роки гол Сан-Марино позбавив беттора виграшу понад 3 000 фунтів

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Віктор Грачов: «Тривожно за результат матчу «Шахтаря» проти «Барселони»
12:10, 24 Жовтня 2023
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
12:10, 24 Жовтня 2023
Джошуа – Дюбуа: чи вдасться Ентоні повернути пояс чемпіона за версією IBF?
12:10, 24 Жовтня 2023
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
12:10, 24 Жовтня 2023
За підсумками співпраці КРАІЛ та Google LLC було заблоковано 19 додатків із нелегальними азартними іграми
12:10, 24 Жовтня 2023
«ВБЕТ»: «Наразі намагаємося налагодити роботу платіжних систем, але платежі можуть «зависати»
12:10, 24 Жовтня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія