Цей огляд має довідково-інформаційний характер і не є рекламою. Ми рекомендуємо користуватися виключно сервісами легальних букмекерів.

Як вивести гроші з Фаворит Спорт: на картку, електронний гаманець, Приватбанк

Рейтинг Букмекерів

Зміст

Як вивести гроші з Фаворит Спорт – всі доступні способи

Для будь-якого гравця питання виведення коштів з букмекерської контори є головним в процесі пошуку ідеального ресурсу для ставок. Від швидкості та зручності платежів напряму залежить і лояльність беттора до БК. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як вивести гроші з сайту «Фаворит Спорт». Ця контора орієнтується на українського користувача і пропонує кілька зручних саме для гравців з України методів.

Реєстрація у Фаворит

Як вивести гроші з «Фаворит Спорт» на картку

Букмекер працює з усіма популярними міжнародними картковими системами. Гравець легко може вивести кошти на картки:

  •  Visa;
  •  MasterCard;
  •  Maestro.

Для цього достатньо перейти у касу особистого кабінету, обравши пункт меню «Баланс» у правому верхньому куті. Далі необхідно натиснути на логотип платіжної системи, на яку планується виведення, ввести суму та підтвердити відповідною кнопкою бажання оформити платіж.

Зазвичай гроші з верифікованого аканту приходять протягом 24 годин, проте іноді можуть бути затримки, пов’язані з роботою банківської системи. У такому випадку необхідно звернутися у підтримку контори для отримання додаткової інформації або залишити скаргу на порталі «Рейтинг Букмекерів». Ми опублікуємо її у відповідному розділі сайту та передамо у роботу представнику БК.

Як зняти гроші з «Фаворит Спорт» на електронний гаманець

Сайт букмекерської контори дозволяє виводити кошти не тільки на картки, а й альтернативними методами. Станом на початок 2021 року доступні два способи поповнення та виведення:

  • Wallet One;
  • Advcash.

Для зняття коштів одним з цих методів необхідно зробити депозит з використанням відповідної системи. В іншому випадку транзакція може бути відхилена букмекерською конторою.

Процедура виведення грошей вказаними методами не відрізняється від оформлення заявки на карткову виплату. Достатньо обрати пункт меню «Баланс» особистого кабінету, натиснути на логотип гаманця, ввести суму та підтвердити бажання зробити виведення коштів відповідною кнопкою.

Як вивести кошти через додаток Android

Букмекер «Фаворит Спорт» розробив для своїх користувачів зручні додатки для популярних операційних систем. Знайти посилання для їх завантаження  можна у підвалі основного сайту БК. Додаток для Android дозволяє гравцям не тільки робити ставки з будь-якої точки світу, де є інтернет, а й створювати платежі. Для виведення коштів зі смартфону чи планшету необхідно натиснути на кнопку «Меню», яка знаходиться в правому нижньому куті інтерфейсу, обрати пункт «Баланс», метод виплати, ввести суму та підтвердити бажання зняти кошти. Доступні всі способи, які є і на основному сайті контори.

Максимальна та мінімальна сума виведення грошей

Ліміти на виплати у БК «Фаворит Спорт» залежать від обраного методу платежу та стану ігрового рахунку. Якщо клієнт пройшов верифікацію, мінімальна сума виведення для Visa, MasterCard та Maestro складає 100 гривень, максимальна – 150 000 гривень на добу. За одну транзакцію букмекер може вивести не більше 14500 гривень. Комісія за кожну операцію – 1,5% від суми виплати.

При використанні Advcash ліміт на один платіж складає 2500 гривень. Мінімальна сума – 100 гривень, максимальна – 150 000 гривень на добу. Такі ж обмеження діють і для користувачів системи Wallet One, але за одним винятком – максимальний ліміт на одну транзакцію не встановлений.

Перевагою використання Wallet One та Advcash є відсутність додаткових комісій. Виведення виконується протягом 24 годин.

Зверніть увагу! Для успішного проведення виплати необхідно використовувати тільки ті реквізити та системи, за допомогою яких був зроблений депозит. В іншому випадку букмекер має право відмовити у виведенні коштів, повернувши їх на ігровий рахунок.

Реєстрація у Фаворит

FAQ

Як швидко гроші потрапляють на рахунок?
Зазвичай процес виведення коштів з БК «Фаворит Спорт» триває протягом 24 годин. Проте ця інформація актуальна, якщо акаунт гравця верифікований і правила контори та її ліміти на виплати не були порушені.
Чи є комісія на виведення коштів?
При використанні електронних гаманців Wallet One та Advcash комісія з клієнтів не стягується. Ті гравці, які обрали для себе пластикові картки, змушені платити 1,5% від суми виплати.
Що робити, якщо картку у «Фаворит Спорт» заблокували?
У випадку блокування картки необхідно звернутися у підтримки букмекера та банку. Подібні обмеження можуть накладатися на операції як зі сторони контори, так і фінансової установи, яка випустила і обслуговує картку. Спеціалісти служби підтримки зорієнтують гравця та запропонують варіанти вирішення ситуації.
Як вивести гроші з «Фаворит Спорт» на карту Приват24?
Карти, які були випущені «ПриватБанком», працюють в міжнародних системах Visa та MasterCard. Це стосується і віртуальних продуктів, які можна замовити онлайн. Тому процедура виведення на картки «ПриватБанку» є стандартною і нічим не відрізняється від виводу коштів на рахунки інших банків-емітентів.

Знайшли помилку?Повідомте про неї
Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі