Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Збірна України перед останнім туром відбору: розклади та думки букмекерів

Олександр Дузь
Вчора Фінляндія у меншості переграла на виїзді Боснію і Герцеговину, відчепивши балканську команду від подальшої боротьби за вихід на чемпіонат світу 2022 року.
Збірна України перед останнім туром відбору: розклади та думки букмекерів

Збірна України перед останнім туром відбору: розклади та думки букмекерів

Не пішла ця перемога на користь й збірній України, адже тепер не все залежить від підопічних Олександра Петракова. Нам вже недостатньо просто переграти боснійців у вівторок. Потрібна й домашня поразка фінів у грі з Францією. За деяких обставин нас влаштує й нічия у Гельсінкі, але тоді треба буде рахувати забиті м’ячі команд. Саме голи, а не особисті зустрічі мають значення при відборі на чемпіонат світу.

Наприклад, якщо українці з мінімальним рахунком переграють балканську збірну, а фіни з французами покажуть нічию 1:1, вище третьої позиції Україна не підніметься. У скандинавів буде банально більше забитих при рівній різниці м’ячів.

Місце Команда Ігри М’ячі Очки
1 Франція 7 16:3 15
2 Фінляндія 7 10:8 11
3 Україна 7 9:8 9
4 БіГ 7 9:10 7
5 Казахстан 8 5:20 3

Звісно, перемога чемпіонів світу в останньому турі чимось нереальним не здається, але є одне але. Вчора французи зарядили казахам вісім сухих голів. Вони вже точно закінчили кампанію на першій позиції, тож не зовсім зрозуміло, що буде з мотивацією після такого показового знищення Казахстану та здобуття перепустки у Катар.

Хоча, враховуючи результати збірної України, зараз треба думати не про Францію, а про власну перемогу над Боснією і Герцеговиною. Балканці хоч і втратили шанси на продовження боротьби, за підтримки рідних трибун вони точно захочуть грюкнути дверима.

Що там у букмекерів?

Протягом майже всього відбору спортивні аналітики вірили у вихід українців з групи. Однак, схоже, віра закінчилася. Принаймні контора Favbet на продовження боротьби «Синьо-жовтими» дає коефіцієнт 2.15. Протилежний результат можна заграти за 1.65. Отож, заочна перевага тепер у фінів.

Цікаво, що змінилися й котирування на конкретну зустріч українців з боснійцями. Якщо після львівського матчу фаворита букмекери не бачили, зараз перемогу України можна взяти за 1.80. Боснія йде за 4.60, а нічия – 3.80. Улюблений рахунок нашої збірної 1:1 можна заграти за 6.90.

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз на матч 16.11.2021, ставки і коефіцієнти

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт