Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Завдяки КРАІЛ було створено гемблінговий фронт проти росії», – Кучухідзе

Ярослав П'ятницький
Голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе розповів, що політична та економічна ізоляція росії продовжується, а представники індустрії азартних ігор сприяють цьому процесу.

«Завдяки КРАІЛ було створено гемблінговий фронт проти росії», – Кучухідзе

Очільник Всеукраїнської Ради Гемблінгу стверджує, що санкційний тиск на росію посилюється, і все більше компаній із різних секторів економіки покидають російський ринок.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) теж не стоїть осторонь та бере активну участь у процесі послаблення ворога. Завдяки її роботі було створено цілий гемблінговий фронт проти росії, який складається з двох напрямків.

«Перший – фактичний фронт. Голова КРАІЛ Іван Рудий та частина співробітників Комісії вирушили на війну проти російського агресора у складі Збройних Сил України. Вони сьогодні боронять державу, виконуючи бойові завдання.

Другий – політичний. КРАІЛ закликала всіх міжнародних партнерів до повної ізоляції росії в гемблінговій індустрії. Це дуже правильний крок, який дозволить посилити подальше виключення представників російського бізнесу з міжнародної економічної системи й обмежити джерела прибутків та інвестицій на зовнішніх ринках», – розповідає Кучухідзе.

Керівник UGC зазначив, що у своєму зверненні КРАІЛ закликала всі європейські та міжнародні гемблінгові асоціації, конференції, форуми і виставки підтримати тверду позицію щодо ізоляції росії та припинити її членство й участь в усіх міжнародних заходах та інституціях у сфері азартних ігор.

Звертаючись до міжнародних партнерів та представників ринку, Комісія наголосила, що всі податки, які сьогодні сплачує гемблінговий бізнес, залишаючись у росії, йдуть на фінансування війни в Україні та підтримку міжнародного тероризму, до якого вдається рф.

«На перший погляд, може здатись, що азартні ігри на тлі такої масштабної події як війна є дріб’язковим питанням. Однак, залишаючись на російському ринку, гемблінгові компанії сплачують десятки мільйонів доларів податків, які, зокрема, йдуть на фінансування війни з Україною та брехливу пропаганду всередині росії.

Міжнародні партнери, безперечно, мають підтримати заклик КРАІЛ щодо ізоляції російського бізнесу у сфері гемблінгу та припинити будь-яку співпрацю з країною-агресором. Тільки жорсткі санкції та тотальна ізоляція здатні знекровити російську економіку, що живить цю цинічну підступну війну проти нашої держави», – написав Антон Кучухідзе у власному блозі на сайті «Українські новини».

«Лише легальні організатори азартних ігор можуть захистити ваші дані від крадіжки», – Закревська

Кучухідзе розповів, як гемблінг буде впливати на економіку України після війни

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт