Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Заховайло: «Здивований і невдоволений непослідовністю Шевченка стосовно Буяльського»

Рейтинг Букмекерів
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному коментарі bookmaker-ratings.com.ua поділився своїми думками щодо підготовки збірної України до Євро 2021 (2020) та виклику Віталія Буяльського.
Заховайло: «Здивований і невдоволений непослідовністю Шевченка стосовно Буяльського»

Заховайло: «Здивований і невдоволений непослідовністю Шевченка стосовно Буяльського»

«Мені незрозумілий сенс такого раннього збору. Як на мене, потрібно було дати футболістам відпочити тиждень-другий. Гравці подолали напружений сезон, особливо динамівцям не завадив би перепочинок. Шевченко, мабуть, просто скучив за футболом. Основні легіонери приїдуть пізніше, вже після поєдинку з Бахрейном. Лише тоді почнеться основний етап підготовки до чемпіонату Європи. Сподіваюся, що всі приїдуть живими й здоровими.

Шевченко має право перевірити найближчий резерв, але це нечесно стосовно деяких футболістів, адже багато хто не поїде на Євро-2020 і в них просто вкрадуть відпустку. Це палка з двома кінцями.

Головний тренер має повне право викликати, кого хоче. Втім, це не означає, що наставник збірної – Муссоліні, який влаштував диктатуру.

До прикладу, тривалий час не викликали Буяльського. Казали, що він не підходить під ігрову модель збірної. Зараз його викликали. Виникає питання: це у Віталія крадуть відпустку чи тренерський штаб змінив точку зору? Вважаю, що це нечесно у стосунку до Буяльського, якщо його викликали для кількості.

Не хочу бути святим. Головний тренер має повне право викликати, кого хоче. Втім, це не означає, що наставник збірної – Муссоліні, який влаштував диктатуру. До Шевченка не повинна бути сліпа любов, усі рішення мають бути зважені. Я здивований і невдоволений непослідовністю головного тренера стосовно Буяльського. Якщо Віталія візьмуть на чемпіонат Європи, я заберу свої слова назад, а якщо ні – то виникнуть питання щодо його людський якостей.

Я як ексфутболіст і менеджер відчуваю певну несправедливість. Можна парирувати мої думки словами, що це справа не спеціалістів, а головного тренера. Проте подивимося, що буде далі, в цьому полягає велике питання. Те, що Шевченко на Євро-2020 буде не в теплій ванній, а перебуватиме під тиском – це гарантовано. До цього йому потрібно готуватися, якщо прагне стати великим тренером», – заявив В’ячеслав Заховайло в коментарі «Рейтингу Букмекерів».

Буяльський, Кулач, гравці «Зорі»: хто потрапить у заявку збірної України на Євро-2020?

Євро-2020. Найкращий бомбардир України: прогноз і ставка Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт