Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Заховайло: «Інтуїція підказує, що Петраков робитиме ставку на гравців «Динамо»

Рейтинг Букмекерів
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному коментарі bookmaker-ratings.com.ua поділився своїми думками щодо поєдинку в кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року Казахстан – Україна, який стане дебютним для в.о. головного тренера Олександра Петракова.
Заховайло: «Інтуїція підказує, що Петраков робитиме ставку на гравців «Динамо»

Заховайло: «Інтуїція підказує, що Петраков робитиме ставку на гравців «Динамо»

– Які у вас очікування від першого матчу Олександра Петракова на чолі збірної України?

– Нова мітла по-новому мете. Зазвичай за нового тренера гравці щосили намагаються себе проявити. Інтуїція мені підказує, що Петраков робитиме ставку на гравців «Динамо». Це підтверджують останні матчі киян, які перебувають у хорошій формі.

Ситуація, яка відбулася довкола призначення наставника, це проблема не Петракова, а УАФ.

Зважаючи, що матч відбудеться на штучному покритті, яке передбачає швидку гру на м’ячі, я думаю, що в збірної України за логікою має бути величезна перевага – територіальна та ігрова. Казахстан – це не той суперник, якого українці в будь-якому стані повинні боятися.

Подивимося, з якими ідеями прийшов новий тренер. Можливо, Петраков нічого й не змінюватиме. Це досвідчений наставник, який має свій погляд на футбол. Думаю, що він керуватиметься лише власним розумінням реалізації гри.

– Складається враження, що Петракова призначили на період, поки Ребров зможе розірвати контракт зі своїм клубом і очолити збірну. Така ситуація тиснутиме на в.о. головного тренера?  

– Петраков – самостійний спеціаліст, який з молодіжними командами досягав позитивного результату. Упевнений, що цей тренер уже давно сформувався. Ситуація, яка відбулася довкола призначення наставника, це проблема не Петракова, а УАФ. З Шевченком дотягнули до кінця. Або він передумав, або асоціація щось недовиконала. Залишаються лише здогадки.

Відбувся певний хаос. І дурню було зрозуміло, що в Реброва чинний контракт, отож принаймні потрібно було виплатити відступні за його дострокове розірвання. До того ж Сергій захотів би такі ж умови, які має у ОАЕ, а суми там немаленькі. Тягнути до останнього було, як на мене, непрофесійно з боку УАФ.

Гравці «Динамо» перебувають у хорошому психологічному та функціональному стані. Якщо зробити ставку на киян, то їм до снаги розірвати цей Казахстан.

Петракова я дуже поважаю. Вважаю, що він заслужив призначення своєю багаторічною працею. Я вболіватиму за нього та дуже хочу, що в нього усе вийшло. Якщо будуть проблеми, я критикувати Петракова, але лише за умови, якщо буде за що. У нього є хороший шанс, яким потрібно скористуватися.

– Яким буде ваш прогноз на поєдинок з Казахстаном?

– Я розраховую на підвищену мотивацію наших  хлопців. Не здивуюся та гадаю, що збірна України переможе в три м’ячі. Гравці прагнутимуть показати себе з найкращого боку.  Футболісти «Динамо» перебувають у хорошому психологічному та функціональному стані. Якщо зробити ставку на киян, то їм до снаги розірвати цей Казахстан.

В’ячеслав Грозний: «Петраков перебуває в екстремальній ситуації. Його потрібно тільки підтримати»

Букмекери оцінили шанси Петракова вивести збірну України на ЧС-2022

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт