Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Ювентус», «ПСЖ», збірна Франції: де продовжить кар’єру Зідан?

Владислав Стародубцев
Учора 48-річний фахівець вдруге покинув тренерський місток «Королівського клубу». «РБ» розповідає, як букмекери бачать майбутнє француза.
«Ювентус», «ПСЖ», збірна Франції: де продовжить кар'єру Зідан?

«Ювентус», «ПСЖ», збірна Франції: де продовжить кар’єру Зідан?

Минулий сезон видався для мадридців не найкращий: програш чемпіонства «Атлетіко», невдача у Лізі чемпіонів і національному Кубку. Як підсумок – жодного трофею, що є неприпустимим для клубу, який іменує себе «Королівським». Схоже, саме так вважає і Зінедін Зідан, який вдруге вирішив покинути «Реал», хоча, за чутками, Флорентіно Перес був готовий і надалі співпрацювати з Зізу. 

На пальцях двох рук можна перерахувати клуби, які б відповідали амбіціям Зідана. Перше, що спадає на думку, – його рідний «Ювентус», кольори якого він захищав під час кар’єри футболіста. 

Найбільш імовірні сценарії продовження кар’єри 

«Ювентус» (33%, 3.0) – перший за шансами у лінії компанії Favbet. Туринці кілька останніх років намагалися переманити до себе Зідана, а зараз, коли Зінедін отримав такий собі статус вільного агента, вирішили зробити ставку на Массіміліано Аллегрі. Або боси «Старої синьйори» роблять ставку на італійця, вважаючи, що той зможе краще впоратися з «Ювентусом», або Зізу сигналізував про необхідність взяти павзу, як це було після першого відходу з Мадрида.

До трійки головних претендентів потрапили «ПСЖ» (20%, 5.0) та збірна Франції (4.0, 25%). Це і не дивно, адже Зідан заявляв про бажання одного разу попрацювати на чолі «Гальських півнів», а «ПСЖ» – клуб, який ніколи не можна скидувати з рахунків, коли мовиться про гучні підписання. 

Менш очевидні варіанти

Аналітики не стали відкидати варіанти з працевлаштуванням француза у «Інтернаціонале» (12,5%, 8.0), який тільки-но залишився без керманича після конфлікту Конте з керівництвом, збірній Італії (10%, 10.0) або мюнхенській «Баварії» (10%, 10.0).

Андердоги 

Зідан ніколи не працював у команді за межами Іспанії, як довгий час це було з Хосепом Гвардіолою. Можливо, він покинув Мадрид, щоб отримати виклик у новому для себе чемпіонаті. 

А що може бути привабливішим та видовищнішим за АПЛ? Водночас поява Зізу у «Ліверпулі» (6,6%, 15.0) або «Манчестер Сіті» (5%, 20.0) малоймовірна. А шанси наяву побачити страшний сон фанатів «Вершкових» – Зідана на посаді головного тренера «Барселони» –  теж оцінюють низько – у 5% (20.0). 

Як розповідав «РБ», відчайдух з Ліверпуля затащив експрес з коефіцієнтом 4504.0, вгадавши підсумки усіх поєдинків заключного туру АПЛ. 

Кейн покине «Тоттенхем» – букмекери визначили претендентів на його придбання

Все про Євро-2020 (2021): ставки, регламент турніру, розклад матчів, прогнози та коефіцієнти

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт