Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Юрист розкритикував депутатів, які затягують легалізацію грального бізнесу

Владислав Стародубцев
Юрист, політичний експерт аналітичної групи «Левіафан» Сергій Назаренко закликав депутатів якомого швидше проголосувати у другому читанні за законопроєкт №2285-Д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».
Сергій Назаренко

Сергій Назаренко

«Данило Гетманцев заявив, що Верховній Раді України залишилося розглянути ще 1,5 тисячі правок до законопроекту «2285-Д про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Всього до проєкту було близько 3,5 тисячі правок, виходить що опозиція зможе затягнути процес розгляду і прийняття вказаного законопроєкту до четверга-п’ятниці останньої пленарної неділі перед літніми канікулами депутатів. Ці ж самі люди, котрі так наполегливо стараються затягнути процес розгляду законопроєкту, саме і створили корупційного монстра, на котрому озолотився не державний бюджет воюючої країни, а навпаки компанії країни агресора, які напряму декларують, що сплачені їх податки у бюджет РФ йдуть на забезпечення російської армії.

Вже йде 12 рік «заборони» грального бізнесу і зазначена схема працює. Діючі народні обранці просто зобов’язані скасувати цю «заборону» і встановити нарешті правила гри, за яких буде збагачуватися бюджет України і українська армія», – написав Назаренко у Facebook. 

Народні обранці розпочали розгляд грального законопроєкту понад тиждень тому. Монобільшість сподівалася на швидке ухвалення законопроєкту, однак процедура розгляду затягнулася через голосування за поправки. За регламентом Верховної Ради, депутат може поставити будь-яку поправку на підтвердження. До того ж, це може зробити абсолютно кожен парламентар, а не лише автор поправки.

Розгляд поправок до законопроєкту №2285-Д фактично паралізував роботу парламенту, адже законотворці не можуть перейти до розляду інших питань, допоки не відхилять або ухвалять документ, який наразі розглядаюється.

«Слуга Народу» пояснила, чому Рада зволікає з легалізацією азартних ігор

Гетманцев назвав суму, яку отримає бюджет України від легалізації азартних ігор

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт