Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Євген Левченко: «Сьогодні буде та збірна України, яку ми звикли бачити»

Ярослав П'ятницький
Наша національна команда проведе завершальний матч групового раунду Ліги націй проти Шотландії. Лише перемога гарантує підопічним Петракова перше місце у своєму квартеті та путівку до дивізіону А. Про перспективи збірної України у цій зустрічі портал «Рейтинг Букмекерів» поговорив із колишнім півзахисником «синьо-жовтих» Євгеном Левченком.

левченко

— Євгене, сьогодні у наших футболістів бажання, мотивації та характеру буде хоч греблю гати?

— Я абсолютно впевнений, що це буде зовсім інша гра, ніж та, що була у Глазго, яка стала дуже болісною. Всі, м’яко кажучи, були приголомшені такою поразкою.

Зізнатися чесно, було не дуже приємно дивитися на гру підопічних Олександра Петракова. Можна прикрити очі на деякі речі, але це жодною мірою не є виправданням.

Не сумніваюся, що сьогодні у Кракові ми побачимо ту збірну України, яку найчастіше звикли бачити. Останній матч проти команди Вірменії був реакцією на поразку у Шотландії.

— Дивує, що у червні без ігрової практики багатьох футболістів ми виграли у шотландців практично без варіантів, а вже у вересні поступилися за всіма статтями…

— У збірної України були відсутні ключові виконавці – Бущан, Забарний, Миколенко, Зінченко, Шапаренко. За всієї поваги до інших хлопців, коли випадають лідери – це позначається. Як мені здалося, не було згуртованості.

Коли у команди не йдуть справи, є лідери, які можуть взяти ініціативу на себе. У матчі із Шотландією таких не виявилося, хоч на полі були той же Ярмоленко, Маліновський… Не пішло, стався якийсь збій.

І, звичайно ж, далася взнаки відсутність ігрової практики на вищому рівні у багатьох футболістів. Та й помилки у пропущених м’ячах після стандартів були дитячими.

Попри впевнену перемогу над Вірменією, розгром від Шотландії не тиснутиме на футболістів збірної України перед матчем-відповіддю з британцями?

— Важко сказати. Напевно, шотландці будуть «рубатися», не шкодуючи себе. Вони розуміють – якщо так змогли виграти в українців, то чому б їх знову не перемогти.

Перед цією грою я вважаю саме британців певною мірою фаворитами. Хоча, на мою думку, збірна України – вища за класом, як би парадоксально це не звучало після поєдинку в Глазго.

— Спробуєте спрогнозувати результат цієї битви?

— Я не любитель прогнозів, але маю передчуття, що збірна України переможе. Кожен футболіст має розуміти, наскільки болісно програвати з розгромним рахунком.

Ми знаємо, що наша збірна має потенціал, відмінно себе проявили Тимчик, Ігнатенко, Зубков… Головне виключити помилки при стандартах біля своїх воріт, а попереду шанси обов’язково будуть. Наша збірна вміє забивати завдяки комбінаційному футболу.

Хто заб’є у ворота Шотландії – ставки на Яремчука, Мудрика, Миколенка та інших

Шанси збірної України на перемогу проти Шотландії складають 45% – букмекери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт