Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

WBO зобов’язала Джошуа провести бій проти Усика

Сергій Романенко
Всесвітня боксерська організація (WBO) зобов’язала свого чемпіона в суперважкій вазі Ентоні Джошуа провести бій проти обов’язкового претендента – українця Олександра Усика.
WBO зобов'язала Джошуа провести бій проти Усика

WBO зобов’язала Джошуа провести бій проти Усика

Як повідомляє ESPN, відповідне повідомлення команда британського боксера отримала по електронній пошті. Також лист було відправлено представникам Усика. У тексті повідомлення сказано: «Комітет WBO цим листом наказує сторонам почати переговори про обов’язковий захист британцем титулу WBO в суперважкій вазі. Інформуємо, що у сторін є 30 днів після отримання цього листа, щоб прийти до згоди з організаційних моментів майбутнього бою. Якщо згоди не буде досягнуто в терміни, зазначені в даному листі, будуть проведені промоутерські торги по організації бою відповідно до правил WBO».

Також у тексті листа сказано, що бій між Джошуа і Усиком повинен відбутися протягом найближчих 6 місяців. Під час переговорів кожна зі сторін може зажадати проведення промоутерських торгів.

Не виключено, що Джошуа доведеться відмовитися від одного з чемпіонських поясів, так як по лінії IBF обов’язковим претендентом на чемпіонський пояс є болгарин Кубрат Пулєв. Якщо британцеві не вдасться домовитися з IBF про відстрочку захисту титулу, йому доведеться залишити один з поясів. У такому випадку в бою за вакантний титул зустрінуться обов’язковий претендент і один з боксерів, що знаходиться серед лідерів рейтингу організації.

Нагадаємо, в минулу суботу Джошуа повернув собі чемпіонські пояси за чотирма версіями (WBA Super, WBO, IBF і IBO) в реванші з мексиканцем Енді Руїсом. Бій тривав усі 12 раундів і завершився перемогою британця одноголосним рішенням суддів. Всі три рефері віддали перемогу Джошуа: 118-110, 119-109, 118-110. Ця перемога стала для боксера 23-ю на професійному ринзі при одній поразці.

Усик у суперважкій ваговій категорії провів тільки один бій. У жовтні поточного року він переміг американця Чазза Візерспуна технічним нокаутом у 7-му раунді. У надважкий дивізіон українець перейшов з важкої ваги, де раніше він завоював титул абсолютного чемпіона світу. Всього у професіоналах Усик провів 17 боїв і у всіх з них здобув перемоги.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт