Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Вилучення в матчі «Наполі» – «Фрозіноне» викликало підозри з приводу чесної гри

Олександр Веселов
Поєдинок 38-го туру італійської Серії А між «Наполі» та «Фрозіноне» (4:0), який відбувся 14-го травня на стадіоні «Сан Паоло» в Неаполі, викликав серйозні підозри щодо дотримання принципів спортивної боротьби під час гри.
Поєдинок в Неаполі був історичним, адже Гонсало Ігуаїн за його підсумком встановив рекорд результативності в історії Серії А

Поєдинок в Неаполі був історичним, адже Гонсало Ігуаїн за його підсумком встановив рекорд результативності в історії Серії А

Справа в тому, що півзахисник «Фрозіноне» Мірко Горі напрочуд швидко напрацював на вилучення (13-та хвилина), і все це на тлі того, що напередодні поєдинку три букмекерські контори (Intralot, Eurobet, GoldBet) зафіксували аномальний потік ставок на червону картку в складі гостей. На цю подію було поставлено тисячі євро, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Та й саме вилучення заслуговує уваги – збивши свого опонента (Лоренцо Інсіньє), Горі відверто наразився на червону картку своєю емоційною поведінкою.

Враховуючи ці події, відповідні органи, які займаються моніторингом чесної гри, розпочали стандартний аналіз ситуації, аби визначитися, чи вартий інцидент детального розслідування. При цьому наголошується, що не треба робити поспішних висновків – скласти два і два дуже легко, але відповідь не завжди буде вірною.

Нагадаємо, що для «Наполі» це був важливий матч, команда вирішувала питання прямого потрапляння до Ліги чемпіонів, водночас «Фрозіноне» не мав турнірної мотивації – клуб достроково вилетів з елітного дивізіону.

Сам поєдинок на «Сан Паоло» не був напруженим та брудним, окрім червоної картки Горі, в грі було два попередження. У гравців «Фрозіноне» – лише одне, і те пов’язано з емоціями після вилучення Горі (гірчичник заробив Крівелло).

Також згадаємо, що у складі «Фрозіноне» виступає українець Василь Прийма (орендований у «Торіно»), який весь матч проти «Наполі» провів на лаві для запасних.

А вчора суд у місті Кремона постановив, що головний тренер збірної Італії з футболу Антоніо Конте не причетний до справи про договірні матчі, яка тривалий час псувала репутацію успішному наставнику.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт