Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Все про матч Італія – Англія: місце проведення, прогнози, коефіцієнти і шанси команд

Владислав Стародубцев
Збірні Італії та Англії – фіналісти чемпіонату Європи з футболу. Найближчої неділі ми дізнаємося ім’я тріумфатора головного футбольного турніру року. За оцінкою фахівців, у команд практично рівні шанси на перемогу.
Все про матч Італія – Англія

Все про матч Італія – Англія

Коли і де відбудеться матч? 

Фінальний поєдинок Євро-2020 прийматиме стадіон Вемблі у Лондоні, тому збірна Англії матиме перевагу, адже перебуватиме у рідних стінах в оточенні власних уболівальників. 

Доля титулу найкращої команди Європи вирішиться у неділю, 11 липня, початок – о 22:00. УЄФА призначив головним арбітром зустрічі нідерландця Бйорна Кюйперса. На лініях 48-річному рефері допомагатимуть Сандер ван Рукел та Ервін Зейнстра. Прикметно, що одним з асистентів відповідального за VAR став Пол ван Букел – саме він працював під час півфіналу Англія – Данія, коли був призначений дуже суперечливий пенальті у ворота гостей. 

Нічний «Вемблі»

Нічний «Вемблі»

Історія протистояння

У історії зафіксовано лишень 8 офіційних матчів між цими командами. Статистика за перемогами на користь італійців: 5 проти 1. Ще у 2 колективи не змогли виявити сильнішого. Водночас збірна Англії жодного разу не вигравала «Скуадру Адзурру» на чемпіонатах Європи: 1 нічия (2012, 0:0, прохід Італії по пенальті у 1/4) і 1 поразка (1980, 0:1, груповий етап). 

Шлях на турнірі 

Англія: 

Підсумок групового етапу  1 місце у групі D (7 очок)
1/8 фіналу  Звитяга над Німеччиною (2:0)
Чвертьфінал  Розгром України (4:0)
Півфінал  Перемога над Данією (2:1)

Італія: 

Підсумок групового етапу  1 місце у групі А (9 очок)
1/8 фіналу  Звитяга над Австрією (2:1)
Чвертьфінал  Виграш у Бельгії (2:1)
Півфінал  Перемога над Іспанією (1:1, 4:2)

Котирування букмекерів та прогнози експертів 

Відповідно до коефіцієнтів букмекерської компанії Vbet, у фіналі немає фаворита, але невеличку перевагу за шансами усе ж віддають збірній «Трьох левів»: перемога Англії – 37% (коефіцієнт – 2.66), виграш Італії – 31% (3.12), нічия – 32% (3.05). У маркеті на тріумфатора Євро-2020 розклад сил схожий: 52% (1.84) проти 48% (2.03) на користь команди Гарета Саутгейта.

Водночас головні бомбардирські надії збірній Англії варто покладати на форварда «Тоттенхема» Харрі Кейна (38%, 2.60), а Італії – на наконечника атак «Лаціо» Чіро Іммобіле (31%, 3.20).

Які коефіцієнти на виграш команд пропонували до старту турніру?

Збірна Англія разом з Францією перебувала у когорті фаворитів – ймовірність тріумфу острів’ян оцінювали коефіцієнтом 5.80 або 17,2% ймовірності, тоді як Італія не потрапила до 7 головних фаворитів: шанси «Скуадри Адзурри» складали 10% (10.0).

Цікавий факт: Англія жодного разу не залишалася без нагород, коли грала на домашніх турнірах: на Мундіалю у 1966 вони тріумфували, а на турнірі в 1996 році здобули бронзу. У 2021 вони або повторять успіх 55-річної давнини, або виграють срібло. 

Своїми думками щодо підсумку матчу Італія – Англія поділилися постійні експерти «РБ». Пропонуємо вашій увазі їхні прогнози:

Ігор Бурбас, журналіст, ведучий на телеканалах «Футбол 1/2/3», прогнозує обережну гру у виконанні обох команд, адже ціна помилки – величезна. На його переконання, підопічні Роберто Манчіні більше заслужили на тріумф. 

Натомість його колега Олександр Михайлюк, який працює коментатором на згаданих телеканалах, не зміг визначитися з тим, яка з команд йому більше подобається на цьому Євро. Водночас, Сашко, на противагу Ігорю, вірить у результативний  матч. 

Підписуйтеся на наш канал в Yotube. Всі матеріали прогнозистів щодо фіналу Італія – Англія читайте за посиланням. Хто виграє Євро-2020? Свої варіанти залишайте у коментарях. 

«РБ» спільно з Vbet проводить конкурс спеціально до фіналу Євро-2020. Призовий фонд – 1000 гривень. 

Італія – Англія: прогноз і ставка Максима Кравця

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 3
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт