Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Все про Australian Open 2022: українці на турнірі, коефіцієнти, прогнози та думки букмекерів

Олександр Дузь
У понеділок стартує перший турнір Великого Шлему 2022 року. У жіночій сітці буде аж п’ять українок, що не може не радувати.
Все про Australian Open 2022: українці на турнірі, коефіцієнти, прогнози та думки букмекерів

Все про Australian Open 2022: українці на турнірі, коефіцієнти, прогнози та думки букмекерів

Крім Світоліної, Костюк, Ястремської та Калініної, які потрапили в основу завдяки рейтингу, Україну в Австралії представить й Леся Цуренко. Наша досвідчена тенісистка змогла пройти кваліфікацію, перегравши Райну, Мухаммад та Аванєсян.

Що стосується чоловіків, у кваліфікаційному турнірі брали участь Ілля Марченко, Сергій Стаховський та Віталій Сачко, проте для них все закінчилося безславно. До речі, Сергій Стаховський після провальної кваліфікації взагалі завершив кар’єру.

Суперниці українок та котирування букмекерів

У першому раунді Еліна Світоліна зіграє з представницею Франції Фіоною Ферро. Цю тенісистку наш перший номер має проходити без проблем. Принаймні букмекер Favbet дає небагато шансів 24-річній спортсменці, яка йде на 104 позиції рейтингу та за свою кар’єру якихось особливих результатів не показувала. Коефіцієнт на перемогу українки складає всього 1.25. Заграти Фіону можна 4.15.

До речі, Світоліна вже показала нову форму під Відкритий чемпіонат Австралії:

Ще одна француженка дісталася Марті Костюк. Діан Паррі є ровесницею нашої тенісистки. Обом дівчатам зараз по 19 років. Проте, якщо про Марту вже давно знає увесь тенісний світ, Діан – темна конячка. Вона й близько не показувала результатів, які у своєму юному віці вже має Костюк. Наразі Паррі йде 117 у рейтингу. Марта закриває ТОП-50. БК 1xBet на перемогу нашої дівчини дає скромні 1.20. Взяти француженку можна за 4.86.

Не дуже букмекери вірять й у Медісон Бренгл зі Сполучених Штатів, яка у першому колі зіграє з Даяною Ястремською. Українка ще зовсім недавно була у ТОП-30, але все зіпсував допінговий скандал. Хоча у підсумку Даяну й виправдали, проте вона багато пропустила й втратила купу очок. Зараз Ястремська йде на 102 сходинці, а американка – на 59. Попри це контори все одно роблять фавориткою українку, даючи на її звитягу коефіцієнт 1.60. Заграти Медісон можна за 2.35.

Що стосується двох наших інших дівчат, у Калініної шанси на другий раунд не дуже високі. Її суперниця Джесіка Пегула на старті сезону не виграла ще жодного сету. Однак Великий Шлем – особлива справа. Там буде інша мотивація. Американка наразі йде 22 у таблиці WTA, а українка – 51. Букмекер Marathonbet пропонує на Ангеліну коефіцієнт 3.10, а на Джесіку дають тільки 1.40, що робить її фавориткою.

Водночас Леся Цуренко взагалі опинилася у дуже скрутному становищі. Жереб був безжальний до нашої дівчини, яка й так останнім часом натерпілася через всі ці травми, відновлення та втрачені позиції. Пройшовши кваліфікацію, Леся потрапила на першу ракетку світу. Що тут скажеш? Шансів проти Ешлі Барті фактично немає. Можливо, кілька років тому Цуренко могла б претендувати навіть на перемогу, але зараз реалії інші. Vbet дає на Барті дуже скромний коефіцієнт 1.03. Лесю можна взяти за 12.00.

Українки на Australian Open: прогноз і експрес Олександра Золотогорського

Фаворити Відкритого чемпіонату Австралії

У жінок найбільше шансів на трофей цьогоріч в Ешлі Барті. Вона перший номер рейтингу та ще й грає вдома, де підтримка буде шаленою. Всі ми знаємо, як вболівають у Мельбурні за своїх. Букмекер 1xBet дає на загальну перемогу австралійки коефіцієнт 3.36. Поряд з нею у переліку фаворитів Наомі Осака. Є шанси в Іги Швьонтек, Гарбін Мугуруси та Аріни Соболенко.

Все про Australian Open 2022: українці на турнірі, коефіцієнти, прогнози та думки букмекерів

У чоловічій сітці після депортації Новака Джоковича найбільші шанси тепер у Данила Медведєва – 2.25. Також серед фаворитів боротьби за трофей Олександр Звєрєв (3.50) та Рафаель Надаль (6.00).

Прогнози на теніс

Еліна Світоліна розказала про договірні матчі в тенісі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт