Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Володимир Єзерський: «Зорі» не варто забувати про рейтинг країни, який ми поступово втрачаємо»

Рейтинг Букмекерів
«Зоря», як і «Шахтар» із «Динамо», завершує свої виступи в єврокубках. У матчі групового раунду Ліги конференцій підопічні Віктора Скрипника на своєму полі зіграють із норвезьким «Буде/Глімтом», якому луганці поступилися у першому турі — 1:3. Багато в чому через цю поразку українська команда задовольняється лише виступом на груповій стадії турніру. У плей-оф йдуть норвежці та італійська «Рома». Втім, усі вірять, що це не буде пересічний поєдинок для української команди. Чекаємо на реванш. А чи вийде він, сайт bookmaker-ratings.com.ua, поцікавився у колишнього захисника «Зорі» та збірної України Володимира Єзерського.
Володимир Єзерський: «Зорі» не варто забувати про рейтинг країни, який ми поступово втрачаємо»

Володимир Єзерський: «Зорі» не варто забувати про рейтинг країни, який ми поступово втрачаємо»

— Володимире Івановичу, ви з оптимізмом чекаєте на матч «Зорі» проти «Буде/Глімта»?

— Від «Зорі», напевно, всі очікували трохи більшого в єврокубкових баталіях. Пора вже набути досвіду, але водночас ми знаємо політику клубу, тому Віктору Скрипнику, як і його попереднику Юрію Вернидубу непросто будувати команду з далекосяжними планами, оскільки ледь не кожне міжсезоння «Зоря» втрачає своїх лідерів.

В Лізі конференцій на екваторі змагань зайнялася надія після двох перемог над болгарським ЦСКА, але, на жаль, уже в матчі з «Ромою» був програш, а в паралельній парі «Буде/Глімт» — ЦСКА перебіг подій показав, що луганці в останньому турі не мають шансів розраховувати в  на боротьбу за вихід до плей-оф Ліги конференцій.

Утім, зазначу, що «Зоря» єдина команда серед українських, яка заробила вже дві перемоги в груповому раунді єврокубків. До речі, перемоги на євроарені позитивно позначилися на виступах у Прем’єр-лізі.

Дуже хочу, щоби підопічні Віктора Скрипника мажорним акордом завершили свій єврокубковий шлях. Перемога дає хороший фінансовий бонус, не варто забувати і про рейтинг країни, який ми поступово втрачаємо.

«Зоря» довго запрягала. Не програй у вересні на виїзді, і все могло б статися інакше, але маємо те, що маємо.

— Поразка «Зорі» в Норвегії стала ключовою для української команди в цій боротьбі?

— Як би там не було, але норвезькі клуби не провідні у Європі, але, як ми бачимо, футбол вирівнюється. Раніше команди із країн, на які ми мало звертали уваги, зараз демонструють якісну гру і домагаються результату. Для мене виступ «Буде/Глімта» став одкровенням. «Зоря» ж довго запрягала. Не програй у вересні на виїзді, і все могло б статися інакше, але маємо те, що маємо.

— У футболістів «Зорі» вистачить мотивації, щоб у четвер видати свій максимум?

— Треба постаратися. Про причини йшлося вище. Багато футболістів луганської команди не так часто виступають у єврокубках, щоби ставитися до таких змагань із прохолодою, навіть коли гра не має турнірного значення. Тому я чекаю позамежної мотивації від підопічних Віктора Скрипника.

— Тоді яким буде ваш прогноз на майбутній поєдинок?

— У будь-якому випадку гра буде непростою, але в один м’яч луганці мають виграти. 1:0, 2:1 — це не так важливо, головне — перемога.

«Зоря» – «Буде/Глімт»: прогноз на матч 09.12.2021, ставки й коефіцієнти від букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт