Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Володимир Єзерський: «Петраков знайде Малиновському місце на полі»

Рейтинг Букмекерів
11 листопада в Одесі збірна України зіграє товариський матч проти команди Болгарії. Це буде перша та остання репетиція команди Олександра Петракова перед вирішальним поєдинком відбірного турніру ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини. Своєю думкою напередодні зустрічі із болгарами із сайтом bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній захисник «Синьо-жовтих» Володимир Єзерський.
Володимир Єзерський: «Петраков знайде Малиновському місце на полі»

Володимир Єзерський: «Петраков знайде Малиновському місце на полі»

— Володимире Івановичу, чого ви чекаєте від спарингу збірної України проти команди Болгарії?

— Думаю, навіть не думаю, а впевнений, що цей матч для тренерського штабу є дуже важливим. У ньому можна отримати вичерпну інформацію щодо футболістів, хто і як готовий. При цьому команда постарається не забувати й про результат. Він і в товариських матчах також потрібний. Гадаю, підопічні Олександра Петракова переможуть — 2:1.

Олександр Петраков має практично повну обойма футболістів, тому це буде цілеспрямована підготовка в бойових умовах до поєдинку проти Боснії та Герцеговини. Тим більше, що після зустрічі з болгарами у «Синьо-жовтих» буде на два дні більше відпочинку, ніж у боснійців, які проведуть свій матч відбору проти фінів 13 листопада.

— Як ви думаєте, чи буде Петраков щось змінюватиме у своїх тактичних схемах, адже вони не завжди давали результат?

— Матч із болгарами якраз і може дати відповідь на це запитання. Найважливіше, що у збірної України практично немає травмованих, тому конкуренція за місце у складі лише зростає та піде тільки на користь.

— Минулий матч із боснійцями навряд чи можна записати в актив «Синьо-жовтим», особливо його другий тайм, який ми провалили. Як цього уникнути у майбутньому?

— Суперники вже добре знають один одного, але нашим наставникам важливо правильно проаналізувати гру у Львові. Потрібно нівелювати сильні сторони противника та наголосити на слабких місцях боснійців. У всякому разі за класом ми ні чим не гірші за опонента.

Таких матчів мало у кар’єрі футболістів, тож треба залишити всі сили на футбольному полі.

— Утім, наразі не все залежить від збірної України. Якщо Фінляндія виграє два своїх матчі (проти Боснії та Герцеговини — в гостях та Франції — вдома), то наш поєдинок проти боснійців знеціниться.

— Фінам ще потрібно зробити цей подвиг, що буде вкрай складно, проте нам не потрібно зараз рахувати шанси. Необхідно просто зосередитись на грі з боснійцями. І показати свій найкращий футбол. Сподіваюся, що всі хлопці розуміють відповідальність гри 16 листопада. Таких матчів мало у кар’єрі футболістів, тож треба залишити всі сили на футбольному полі.

— На цей збір Олександр Петраков запросив Руслана Малиновського…

— Давайте вже відпустимо цю тему, яка трохи набридла. Як сказав тренер, сторінку перегорнуто. Не потрібно вкотре порушувати це питання. Футболіст у збірній і це плюс для команди.

— Як використовуватиме Малиновського головний тренер, який свого часу сказав, що півзахисник не підходить до його тактичних схем?

— Руслан Малиновський зараз набув гарної форми, виступає в одному з найсильніших чемпіонатів Європи. Я впевнений, що Олександр Петраков знайде йому місце у складі, а футболіст зі свого боку зробить усе можливе, щоб допомогти збірній України досягти потрібного результату.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт