Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Володимир Єзерський: «Арифметика не буде актуальною, якщо «Зоря» не обіграє ЦСКА»

Рейтинг Букмекерів
У четвертому турі групового раунду Ліги конференцій «Зоря» на своєму полі зіграє з болгарським ЦСКА, який два тижні тому луганці обіграли з мінімальним рахунком 1:0. Про перспективи команди Віктора Скрипника у цьому поєдинку та взагалі у групі кореспондент сайту bookmaker-ratings.com.ua поговорив із колишнім захисником «Зорі» та збірної України Володимиром Єзерським.
Володимир Єзерський: «Арифметика не буде актуальною, якщо «Зоря» не обіграє ЦСКА»

Володимир Єзерський: «Арифметика не буде актуальною, якщо «Зоря» не обіграє ЦСКА»

— Володимире Івановичу, «Зоря» після виїзної перемоги над ЦСКА дещо відродила інтригу у своїй групі?

— Безперечно. Це як ковток свіжого повітря для команди та її шанувальників. Адже у разі поразки у Болгарії про вихід із групи можна було б забути. Але зараз для «Зорі» черговий фінал. У цьому матчі підопічним Віктора Скрипника має бути трішки легше хоча б тому, що команда зіграє на своєму полі у присутності своїх уболівальників.

Луганці пробилися до чвертьфіналу Кубка України, вийшли на третє місце у Прем’єр-лізі – «Зоря» нарешті знайшла свою гру і прикрі невдачі залишаться позаду.

— У перервах між матчами із ЦСКА «Зоря» на внутрішній арені здобула три перемоги поспіль. Це має допомогти підопічним Віктора Скрипника?

— Без сумніву. Луганці пробилися до чвертьфіналу Кубка України, вийшли на третє місце у Прем’єр-лізі. Це дозволяє говорити про те, що «Зоря» нарешті знайшла свою гру і прикрі невдачі залишаться позаду.

— Віктор Скрипник, як і раніше, не зможе розраховувати на Микиту Шевченка, Єгора Назарину, Владислава Кабаєва та Владислава Кочергіна…

— Справді, це ключові виконавці у «Зорі», але Віктор Скрипник знайшов важелі, як можна і без цих футболістів давати результат. Тож надія, а десь і впевненість у тому, що все буде добре, є. Головне, вірити у свої сили.

Звичайно, було б чудово, якби луганці вирішували свою долю в останньому матчі групового раунду у зустрічі з норвезьким «Буде/Глімтом».

— В іншому матчі нашої групи «Рома» — «Буде/Глімт» за кого треба тримати кулаки?

— Якщо виходити з подальшого календаря, то необхідно, щоб «Рома» перемагала «Буде/Глімт», а потім ще сподіватися на те, щоб ЦСКА не програв у Норвегії (за умови поразки «Зорі» у Римі). Але ця арифметика не буде актуальною, якщо «Зоря» не переможе в четвер болгарську команду. Звичайно, було б чудово, якби луганці вирішували свою долю в останньому матчі групового раунду у зустрічі з норвезьким «Буде/Глімтом».

— Яким буде ваш прогноз на поєдинок «Зоря» — ЦСКА?

— Я не сумніваюся, що на «Зорю» чекає дуже складна гра, адже той же ЦСКА ще не втратив шансів на вихід у плей-оф. Тож заруба на «Славутич-Арені» буде ще та. Але я вірю у позитивний результат для української команди, бажаю їй перемогти. Думаю, «Зоря» виграє в один м’яч. Рахунок? 2:1.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт