Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Манчестер Юнайтед» переможе «Вільярреал» у фіналі Ліги Європи

Владислав Стародубцев
У середу, 25-го травня, «Вільярреал» на полі PGE Arena у польському Гданську протистоятиме «Манчестер Юнайтед» у фінальному поєдинку Ліги Європи розіграшу 2020/2021 років. Відповідно до котирувань компанії Favbet, «Червоні дияволи» – фаворит майбутнього протистояння.
«Вільярреал» - «Манчестер Юнайтед»: що пропонують букмекери на фінал Ліги Європи?

«Вільярреал» – «Манчестер Юнайтед»: що пропонують букмекери на фінал Ліги Європи?

У підопічних Уле Гуннара Сульшера вдвічі більше шансів здобути трофей Ліги Європи, аніж у команди Уная Емері: 69% (коефіцієнт – 1.41) проти 31% (3.10). 

Схожий розклад сил і у маркеті на виграш за підсумками основного часу: «Вільярреал» – 20% (4.80), «Манчестер Юнайтед» – 53% (1.85), нічия – 27% (3.60). 

У 13% оцінюють варіант, за яким «Жовта субмарина» переграє суперника з різницею щонайменше у два голи, тоді як 41% – що «Червоні дияволи» проб’ють фору (-1). Фанатам результативного футболу не варто очікувати гольової феєрії у фіналі. Принаймні про це свідчать розрахунки аналітиків: «низ» – 55%, «більше» – 45%. 

Натомість фіксуємо практично паритет за шансами у маркеті «обидві заб’ють»: 51% проти 49% на користь сценарію, за яким кожен з колективів бодай раз результативно вдарить по воротах суперника. 

Досвідчений уругвайський нападник Едінсон Кавані, в активі якого 5 м’ячів у 4-х зустрічах Ліги Європи, – лідер за імовірністю голу – 39% – серед усіх футболістів вирішальної битви. До трійки найімовірніших голеодорів серед манкуніанців увійшли Бруну Фернандеш (38%) і Маркус Рашфорд (34%). У розташуванні «Вільярреала» найбільше шансів засмутити голкіпера «Червоних дияволів» має нападник збірної Іспанії Жерар Морено (35%), який також може похизуватися класними показниками у Лізі Європи – 6 голів у 11-ти матчах. 

Найімовірніший підсумок зустрічі – звитяга представника АПЛ з гандикапом в один м’яч (28%).

Статистичні факти про матч «Вільярреал» – «Манчестер Юнайтед»

  • Історія знає 4 поєдинки між цими клубами (усі – в Лізі чемпіонів). Цікаво, що за підсумками кожної з них був зафіксований однаковий рахунок – нічия 0:0;
  • У 17-ти зустрічах з англійськими клубами «Вільярреал» здобув 5 перемог, зазнав 5 поразок і ще у 7-ми дуелях сильнішого виявити так і не змогли. Водночас у «Ман Юнайтед» статистика з командами з Іспанії наступна: 16 перемог, 22 нічиї і 23 поразки;
  • Цієї весни «Червоні дияволи» не програли іспанцям жодного з 4-х поєдинків (В3, Н1), забивши при цьому 8 голів і жодного разу не пропустивши. Статистика «МЮ» в протистояннях плей-оф з клубами Ла Ліги: В9, П12;

  • «Вільярреал» не програвав в останніх 12-ти матчах Ліги Європи за межами Іспанії (В7, Н5). «Манчестер» зазнав поразки лишень у трьох  з попередніх 17-ти поєдинків за межами рідного міста;
  • Манкуніанці забивали у цьому турнірі щонайменше один м’яч у кожній гостьовій грі плей-оф раунду. Ця серія триває вже 16 зустрічей;
  • Це третій фінал Ліги Європи за участю представників Англії та Іспанії. Два попередніх завершилися перемогами іспанських команд. У 2010-му році «Атлетіко» переміг «Фулхем» у додатковий час (2:1), а у 2016-му – «Севілья» здолала «Ліверпуль» (3:1).
  • У сезоні 2018/19 «Челсі» вперше в історії виграв Лігу Європи, не зазнавши жодної поразки (В12, Н3). «Вільярреал» повторить це досягнення, якщо тріумфує у фінальному матчі в Гданську.

Вирішальний поєдинок Ліги Європи між «Вільярреалом» та «Манчестер Юнайтед» обслуговуватиме бригада рефері з Франції на чолі з головним арбітром Клеманом Тюрпеном. На лініях йому допомагатимуть Ніколя Дано і Сіріль Гренгор. У кімнаті VAR керівником призначений Франсуа Летесьє. 

Зустріч наживо транслюватимуть телеканали «Футбол 2» і Vollia Football 1, що доступний на відеосервісі MEGOGO. Тріумфатор Ліги Європи у серпні зустрінеться з переможцем Ліги чемпіонів у битві за Суперкубок УЄФА. У минулому сезоні в другому за престижністю клубному турнірі Європи перемогу святкувала «Севілья». 

«Вільярреал» – «Манчестер Юнайтед»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

«Вільярреал» – «Манчестер Юнайтед»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт