Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Віктор Грачов: «Самі «Гірники» не знають, на що вони здатні»

Рейтинг Букмекерів
15 вересня «Шахтар» візьме старт у груповому раунді Ліги чемпіонів. У Молдові підопічні Роберто Де Дзербі зіграють з «Шерифом», який тренує український фахівець Юрій Вернидуб. Своїми очікуваннями від цього поєдинку з сайтом bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній нападник донецької команди Віктор Грачов.
Віктор Грачов: «Самі «Гірники» не знають, на що вони здатні»

Віктор Грачов: «Самі «Гірники» не знають, на що вони здатні»

— Вікторе Олександровичу, матч з «Дніпром-1» продемонстрував готовність «Шахтаря» до Ліги чемпіонів?

— У мене складається враження, що самі «Гірники» не знають, на що вони здатні. Процес вивчення команди Роберто Де Дзербі триває. Наставник пробує різні поєднання. Ті виконавці, які у Луїша Каштру мало грали, зараз виходять на основні ролі. Поза всяким сумнівом, робота йде в правильному напрямку, команда перебуває  в хорошому функціональному стані, але скільки ще потрібно часу, щоб «Шахтар» вийшов на пік готовності за всіма параметрами, знає тільки сам Де Дзербі.

З таким підбором футболістів, як у «Шахтаря», можна і в Європі зчинити галас.

— Ви очікували більшого від дніпрян, чи для них було без варіантів?

— Можу сказати, що гра вийшла непоганою з боку обох команд. Але знову ж таки, я вже сказав, що «Шахтар» ще не на піку готовності, у команди не було стрункості протягом усього матчу. За 20 хвилин «Гірники» змітають суперника, а потім йде якась розслабленість, заспокоєння. Ось коли прибрати ці недоліки, команда стане ще сильнішою на порядок.

— Що вас найбільше турбує перед стартом команди Роберто Де Дзербі в груповому раунді ЛЧ?

— Я бачу прагнення наставника. І якщо все вийде, то в чемпіонаті України всім командам мало не здасться. З таким підбором футболістів можна і в Європі зчинити галас. Ще потрібно трохи часу.

— Утім, на що «Шахтар» може розраховувати в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів?

— Це такий турнір, в якому і везіння має бути хоча б відсотків на 10-15. А конкуренти в групі у «Гірників» авторитетні. Непросто два роки поспіль зустрічатися з одними і тими ж противниками. Але нічого, вдалий досвід є, так що я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Хто міг припустити, що в минулому розіграші Ліги чемпіонів «Шахтар» двічі обіграє «Реал»? «Гірники» вже продемонстрували свою силу в кваліфікаційних матчах Ліги чемпіонів проти «Генка» і «Монако». Тим більше, що ігрова практика повинна бути на стороні донеччан, які вже зіграли 11 поєдинків у сезоні, тоді як їхні головні конкуренти тільки набирають обертів.

За вихід з групи боротимуться три команди: «Реал», «Інтер» і «Шахтар». За всієї поваги до «Шерифа», їм буде вкрай складно скласти конкуренцію своїм суперникам.

— Матч з «Шерифом» може стати ключовим для донеччан в групі?

— Багато що вирішиться після першого кола. Не думаю, що молдовський клуб зможе вклинитися в боротьбу за вихід з групи, нехай навіть з третього місця. Кого «Шериф» пройшов в кваліфікації? «Црвену Звезду» і розібране загребське «Динамо». Це не рівень Ліги чемпіонів. За вихід з групи боротимуться три команди: «Реал», «Інтер» і «Шахтар». За всієї поваги до «Шерифа», їм буде вкрай складно скласти конкуренцію своїм суперникам.

— У разі невдалого результату в матчі з аутсайдером групи «Шахтарю» про вихід в плей-оф можна буде забути?

— Так.

— Яким буде ваш прогноз?

— 1:3. Вважаю, що «Шахтар» повинен впевнено обіграти свого найближчого суперника. Виконавська майстерність у донеччан вища, ніж у футболістів «Шерифа» і це повинно стати головним чинником для перемоги команди Роберто Де Дзербі.

«Шахтар», Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 4
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт