Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Відсторонений за «договірняки» гравець «Сталі» U-21 Владислав Савін: «Мабуть, це помста за незроблений результат»

Олександр Веселов
Вчора стало відомо, що старший тренер «Сталі» U-21, екс-гравець збірної України, Сергій Шищенко, а також його помічник і ряд футболістів команди були відраховані з клубу через звинувачення в участі у договірних матчах. 18-річний захисник дніпродзержинського клубу Владислав Савін, який потрапив до списку відрахованих гравців, прокоментував ситуацію.
Владислав Савін визнав, що пропозиції стосовно «договірняків» були

Владислав Савін визнав, що пропозиції стосовно «договірняків» були

«На нас виходили люди і просили, зробіть результат, а ми вам – гроші. Але згоди, наскільки я знаю, ніхто не давав. Нам говорили, що були поставлені якісь суми на той чи інший результат, але цей результат не був зроблений. Тобто, навіть якщо хтось і дав свою згоду цим людям, то результат все одно не зміг організувати. Мабуть, ця ситуація і вийшла як помста за незроблений результат. І ми потрапили під гарячу руку», – наводить слова Савіна сайт Tribuna.com.

«Нам сказали, що ми під підозрою. Ми поговорили з хлопцями і вирішили, що якщо підозрюють – то краще піти самим без будь-яких скандалів. У нашому випадку, напевно, доказом слугує те, що ставилися гроші. Напевно, через це. Ніби й результат, на який суми були поставлені, ніхто не зробив, але підозри були. Тому ми порадилися все і вирішили зробити так.

Я думаю, ми готові захищати себе в юридичній площині. Навіть якщо подивитися наші ігри – про яку здачу може йти мова, коли грали кожну гру в атакуючий футбол на перемогу? Тому мені незрозуміло все це. Особливо звільнення тренера», – підкреслив Владислав Савін.

При цьому сам Сергій Шищенко повідомив, що вся інформація стосовно договірних матчів – це наклеп і брехня. Крім того, старший тренер «Сталі» U-21 підкреслив, що надалі залишається працювати в клубі.

За новинами про випадки корупції в українському та світовому спорті ви можете слідкувати в спеціальній рубриці «Рейтингу Букмекерів». Зокрема, там ви знайдете чимало повідомлень щодо проблеми договірних матчів в чемпіонатах України U-19 та U-21. Наприклад, вчора екс-начальник селекційного відділу «Металіста», відомий український футболіст, Сергій Кандауров дещо розповів про дану проблему в молодіжних складах харківського клубу.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт