Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Відомий букмекер планує вихід на Нью-Йоркську біржу

Олександр Дузь
Компанія Super Group, якій належить букмекерська контора Betway, планує стати публічною, щоб виставити на Волл Стріт акцій на п’ять мільярдів доларів. Для цього найближчим часом відбудеться злиття зі Sports Entertainment Acquisition Corp.

Betway має великі плани на ринку Сполучених Штатів, який після легалізації грального бізнесу розвивається швидко та пропонує БК серйозні можливості на майбутнє. Букмекер навіть планує придбати Digital Gaming Corp. Ця компанія наразі має вихід на ринки онлайн-ставок у десяти штатах.

Як повідомляє британське видання DailyMail, Sports Entertainment є «підставною» організацією. Це альтернатива традиційним IPO. Подібні гравці залучають кошти у межах первинної пропозиції в процесі злиття з приватною компанією, яка в результаті стає публічною. Саме цим шляхом і йде Betway для виходу на Нью-Йоркську фондову біржу. Торгівля акціями об’єднаної компанії буде відбуватися з символом SGHC.

Betway вже має на ринку США партнерські відносини с командами НБА. Серед них «Чикаго Буллз», «Голден Стейт Ворріорс», «Бруклін Нетс», «Лос-Анджелес Кліпперс». У Європі букмекер відомий роботою з такими футбольними клубами як «Вест Хем Юнайтед» та «Бетіс».

На думку представників Super Group, в результаті злиття до кінця року дохід складе близько 350 мільйонів доларів і в перспективі він має збільшуватись. При цьому голова компанії Ерік Грубман розуміє, що наразі ринок США більш орієнтований на інвестиції, ніж на отримання великих прибутків, адже він тільки на перших етапах розвитку.

Betway може стати титульним спонсором «Севільї»

Відомий букмекер потролив Кріштіану Роналду

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт