Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Верещук розповіла, як буде працювати гральний бізнес після легалізації

Сергій Гумен
Нардепка від партії «Слуга народу» Ірина Верещук розповіла, за якими принципами буде працювати гральний бізнес на території України після прийняття відповідного законопроєкту.
Верещук розповіла, як буде працювати гральний бізнес після легалізації

Верещук розповіла, як буде працювати гральний бізнес після легалізації

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук в ефірі телеканалу «Інтер» розповіла про своє ставлення до легалізації законопроєкту №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

– Як ви ставитесь до ідеї легалізувати гральний бізнес? Та як конкретно може працювати гральний бізнес в Україні після легалізації?

– В Україні 11 років діє заборона на гральний бізнес, він розквітає та наносить колосальний збиток економіці та бюджету, а також вкрай негативно впливає на українські сім’ї. Ми робимо перший крок, щоб взяти під контроль те, що процвітає і намагаємось захистити законом сім’ї, де є лудомани та легалізувати тіньові схеми, взяти їх під контроль держави.

– Чи вірите ви у те, що власники гральних закладів справді будуть дотримуватися всіх правил? У нас же можна і поліцію підкупити, роблячи такий бізнес, який хочеш, не дивлячись на закон…

– Цим законом ми збільшуємо санкції, які будуть застосовані до тих підприємців, які будуть порушувати закон та до правоохоронців, які будуть робити незаконні речі. Покарання становить сотні тисяч доларів і позбавлення волі для правоохоронців.

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила законопроєкт №2285-Д у першому читанні ще в січні, після цього документ опинився на доопрацювання у комітеті з питань фінансів, промислової та митної політики, який рекомендував його до розгляду лишень на початку червня. Між другим та першим читання депутати подали 3,5 тисячі правок. Упродовж останніх чотирьох днів парламентарі розглядали поправки до цього проєкту закону.

«Почали один іншого хаяти»: Арахамія пояснив, чому сьогодні не легалізували азартні ігри

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт