Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Великі онлайн-букмекери використовують мережу LinkedIn для залучення клієнтів

Рейтинг Букмекерів
Онлайн-букмекери все частіше використовують соціальні мережі для залучення нових клієнтів, здійснюючи тестову розсилку і телефонні дзвінки з унікальними пропозиціями щодо відкриття рахунку.
Ladbrokes пропонує потенційному клієнту бонус на депозит у розмірі до $500

Ladbrokes пропонує потенційному клієнту бонус на депозит у розмірі до $500

З такою проблемою зіткнувся і гравець з Австралії, який закрив свій активний рахунок в одному з онлайн-букмекерів, а через кілька років отримав повідомлення через професійну мережу LinkedIn від відомої букмекерської компанії Ladbrokes. У повідомленні онлайн-букмекер пропонував потенційному клієнтові зареєструватися і отримати бонус на перший депозит до 500 доларів.

Однак це був не єдиний випадок, коли до цього гравця зверталися інші онлайн-букмекери із закликами відкрити рахунок саме у них. Він продовжував отримувати небажані листи і дзвінки впродовж багатьох місяців потому після закриття рахунку в одному з онлайн-операторів ставок на спорт.

Дана проблема всерйоз зацікавила представників влади австралійського штату Вікторія. Члени контактної групи Міністерства з азартних ігор, які вивчають питання відповідальності на ринку онлайн-гемблінга, заявили, що уряд штату стурбований практикою онлайн-букмекерів розсилати пропозиції без згоди самих одержувачів.

Однак проблема полягає в тому, що таким чином букмекери не порушують чинне законодавство і користуються існуючими шпаринками. Згідно з доповіддю австралійського центру гемблінг-освіти, Ladbrokes, Sportsbet, Bet365 і William Hill є головними розповсюджувачами таких пропозицій.

У деяких штатах Австралії вже розповсюджена практика блокування онлайн-букмекерів, що займаються розсилкою спеціальних пропозицій без згоди одержувачів. У штаті Вікторія, наприклад, букмекерам заборонено використовувати такі інструменти залучення клієнтів, як безкоштовні ставки, кредити або винагороди за реєстрацію.

Нагадаємо, що виручка Ladbrokes зросла за 3 квартал 2015-го року на 6.4%. Також великий онлайн-букмекер візьме кредит у розмірі $2,1 млрд для злиття з Gala Coral.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт