Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Валуй на «Вільярреал»? Котирування букмекерів на фінал Ліги Європи

Владислав Стародубцев
За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, у «Червоних дияволів» вдвічі вища імовірність виграти трофей переможця Ліги Європи, аніж у «Жовтої Субмарини».
Валуй на перемогу «Вільярреала»? Котирування букмекерів на фінал Ліги Європи

Валуй на перемогу «Вільярреала»? Котирування букмекерів на фінал Ліги Європи

У півфіналі «Манчестер Юнайтед» протистояв «Ромі», а «Вільярреал» – «Арсеналу». Якщо у першій парі фактично усе вирішилося ще на «Олд Траффорд», коли підопічні Уле Гуннара Сульшера після першого пропущеного м’яч забили у відповідь одразу шість голів, то у другій дуелі інтрига зберігалася до останніх секунд, оскільки перший матч між цими колективами завершився мінімальною звитяга команди Уная Емері. 

Як підсумок, «Рома у рідних стінах вирвала перемогу у «Манчестер Юнайтед», проте цей успіх мав суто іміджевий характер, позаяк на загальний рахунок (1:6 на виїзді і 3:2 вдома) такий результат жодним чином не вплинув. «Арсенал» розписав нульову нічию з «Вільярреалом» (1:2 на виїзді і 0:0 вдома), і Унаї Емері встановив унікальний рекорд турніру: іспанець – єдиний тренер у світі, який вп’яте у кар’єрі готуватиме команду до фіналу Ліги Європи. До нього ніхто так часто не опинився у вирішальному раунді єврокубків. 

Відповідно до котирувань, «Вільярреал» очікувано став андердогом майбутнього протистояння – імовірність тріумфу «Жовтої Субмарини» в основний час складає 21% (коефіцієнт – 4.85), тоді як шанси «Манчестер Юнайтед» понад вдвічі вищі – 53% (1.82). Нічия – 26% (3.75). 

У маркеті на володаря звання переможця розклад сил аналогічний: 69% (1.41) проти 31% (3.10) на користь «Червоних дияволів». 

Цьогоріч фінал другого за престижністю клубного турніру Старого світу зіграють на стадіоні «Гданськ» в однойменному польському місті, де свого часу були зіграні 4 поєдинки фінальної частини Євро-2012. Цей поєдинок, який відбудеться 26-го травня, матимуть можливість відвідати 9,5 тисяч уболівальник (25% від загальної місткості арени). 

У минулому сезоні Лігу Європи виграла іспанська «Севілья». У видовищному фіналі підопічні Хулена Лопетегі виявилися сильнішими за «Інтернаціонале» (3:2), який вибив у 1/2 донецький «Шахтар». 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», фахівці оцінили шанси «Челсі» виграти у «Манчестер Сіті» в фіналі Ліги чемпіонів. 

Хто стане найкращим гравцем року в АПЛ? Огляд букмекерських котирувань

Букмекери оцінили шанси Моурінью виграти Серію А

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт