Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Заховайло: «Хочу побачити, як Луческу поцілує емблему «Динамо»

Тарас Гончар
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному інтерв’ю bookmaker-ratings.com.ua прокоментував призначення Мірчи Луческу на посаду головного тренера «Динамо».
В’ячеслав Заховайло: «Хочу побачити, як Луческу цілує емблему «Динамо»

В’ячеслав Заховайло: «Хочу побачити, як Луческу цілує емблему «Динамо»

– Луческу – в «Динамо»! Які у вас перші враження?

– Неочікувано, звичайно. Ніхто не сподівався на це. Буває і таке в житті. Коли мені про це вперше сказали два дні тому, я думав, що жартують, а виявляється – ні.

Що тепер буде і хто залишиться в обоймі «Динамо», важко сказати. Яка буде трансферна політика? Незрозуміло. Різні стилі футболу, різне розуміння гри, різні виконавці… Не можу відповісти на ці питання. Нехай відповідає сам Луческу. Втім, перед цим він повинен поцілувати емблему «Динамо», щоб вболівальники мали уявлення, хто очолив команду. Це моє побажання не як спеціаліста, а як уболівальника.

 Зрозуміло, що такий тренер не може прийти, висловивши лише побажання. Взагалі це революційна ситуація.

– Уболівальники налаштовані проти такого призначення. Як це позначиться на роботі Луческу?

– Цю розмову потрібно розділити на дві частини. Що думають уболівальники і спеціалісти. Почну з першого і скажу коротко: проблеми індіанців вождів не цікавлять. Друга частина: Луческу – поважний фахівець, який виконав величезну роботу в «Шахтарі».

Яка буде філософія Мірчи в «Динамо» – невідомо. Яка буде стратегія скаутингу – невідомо. Що робити з нинішнім складом – невідомо. І найголовніше: хто буде за все платити?

– Чи вірите, що під Луческу можуть виділити серйозні кошти?

– На це питання мають відповідати президент клубу та інвестори, якщо такі з’явилися. Зрозуміло, що такий тренер не може прийти, висловивши лише побажання. Взагалі це революційна ситуація.

Луческу відібрав у «Динамо» близько 10 титулів, завжди щодо київського клубу, Федерації та братів Суркісів вів підривну роботу. Мірча практично сидів в чужому окопі.

– Румунський тренер любить працювати з легіонерами, а стрижень «Динамо» – українці. Як бути?

– Невідомо й незрозуміло, як це все поєднується. Можливо, стратегія полягатиме в тому, щоб здійснити трансфери бразильців? Тоді питання до Ігоря Михайловича: звідки з’явилися гроші?

Ситуація дещо кумедна. Схоже, що керівники «Динамо» думали про це з самого початку і не було інших кандидатів. З хорватом Б’єліцою ніхто не вів серйозних перемовин, Скрипнику теж нічого не пропонували, якщо вірити ЗМІ.

– Ніхто вже надовго не затримується в «Динамо». Чи може бути співпраця Луческу й київського клубу тривалою?

– Не можу відповісти. Я розумію реакцію вболівальників. Мені самому цікаво почути, що скаже президент. Луческу відібрав у «Динамо» близько 10 титулів, завжди щодо київського клубу, Федерації та братів Суркісів вів підривну роботу. Мірча практично сидів в чужому окопі. Це ж ні для кого не секрет. Дуже хочу побачити, як румунський тренер поцілує емблему «Динамо». Що йому скажуть на це донецькі вболівальники? Тоді я зрозумію, що таке школа зрадників.

Та людина, яка створила суперника киян, зараз буде грати проти свого дітища, очолюючи «Динамо». Театр абсурду. Динамівські серця закінчилися, почалися динамівські молотки.

– Немає припущень, які будуть перші кадрові рішення Мірчи?

– Ми нічого не знаємо, тому треба дочекатися прес-конференції, на якій Луческу виступить зі своєю програмою.

– 10 років тому було важко уявити, як Луческу очолює «Динамо», а Ігор Суркіс називає його одним з найкращих  тренерів сучасності.

– Мабуть, ми чогось не розуміємо в цьому житті. Та людина, яка створила суперника киян, зараз буде грати проти свого дітища, очолюючи «Динамо». Театр абсурду. Динамівські серця закінчилися, почалися динамівські молотки. Головне, щоб Луческу не забувся і не підходив до вболівальників з хрещеними руками, як це роблять у «Шахтарі».

«РБ» розігрує футболку збірної Італії з автографом Дель П’єро

В’ячеслав Заховайло: «Склалося враження, що футболісти «сплавили» Михайличенка в грі з «Колосом»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт