Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Заховайло: «Гравці «Динамо» повинні довести, що вони зліплені не з лайна»

Рейтинг Букмекерів
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному коментарі bookmaker-ratings.com.ua поділився своїми думками щодо поєдинку «Барселона» – «Динамо» в 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.
В’ячеслав Заховайло: «Гравці «Динамо» повинні довести, що вони зліплені не з лайна»

В’ячеслав Заховайло: «Гравці «Динамо» повинні довести, що вони зліплені не з лайна»

– Які шанси в «Динамо» проти «Барселони» на виїзді?

– Скажу словами нашого метра Валерія Васильовича Лобановського: «Дисципліна та порядок б’ють клас». Проти нас грають такі самі люди з двома ногами. Нічого неможливого немає. «Барселона», як і будь-який топ-клуб, сприймає матчі з клубами зі східної Європи як щось прохідне. Вже бувало в історії, що «Барса» отримувала й три, й чотири м’ячі від киян у свої ворота. Тоді була плеяда інших футболів, які мали стрижень і прагнення до перемоги. Нинішнє покоління повинне довести собі та всім уболівальникам, що вони зліплені не з лайна.

Якщо «Динамо» впреться та відповідатиме принципам гри Луческу, то не виключаю, що Куман може увімкнути задню. Кияни можуть змусити це зробити суперника. Проте це залежатиме від футболістів. Для цього їм потрібно стрибнути вище голови, щоб обіграти «Барселону».

Я, як корінний киян, завжди налаштований на перемогу з будь-яким суперником і вимагаю від гравців максимум. Отож зроблю оптимістичний прогноз, що «Динамо» не програє в Іспанії. Сподіваюся, що футболісти зліплені не з лайна. Таке моє послання.

«Динамо» може грати і без нападника. Вболівальники можуть обуритися. Проте потрібно пам’ятати, що збірна Іспанії без нападника виграла все, що можливо.

– Супряга не реалізував черговий шанс Луческу. Як бачите питання позиції форварда в «Динамо»?

– Усі вболівальники та спеціалісти намагаються розібратися в персоналіях, однак є команда, в якій не лише один Супряга. У Луческу чимало варіантів, як тактично замінити будь-якого гравця основного складу. Варіацій багато. «Динамо» може грати і без нападника. Вболівальники можуть обуритися. Проте потрібно пам’ятати, що збірна Іспанії без нападника виграла все, що можливо. Зациклюватися на персоналіях не стану. Все залежить від структури та манери гри. Існує баланс атакувальних і оборонних гравців, який змінюється від системи перестановок під час переходу з оборони в атаку та навпаки.

У Луческу є повний інструмент гравців з різними якостями. Він як режисер повинен зліпити продукт і структуру гри, яка заточується на конкретний поєдинок. Буде там Супряга, Гармаш, Вербич або Шкурін – не має значення. Загострювати увагу на цьому питанні не варто.

«Барселона» – «Динамо»: прогноз на матч 20.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Динамо» Київ, Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт