Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» знову пощастило з жеребом, «Шахтарю» буде непросто»

Тарас Гончар
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному інтерв’ю bookmaker-ratings.com.ua прокоментував жеребкування Ліги Європи для українських команд.
В’ячеслав Заховайло: «Динамо» знову пощастило, «Шахтарю» буде непросто»

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» знову пощастило, «Шахтарю» буде непросто»

«Динамо» – «Брюгге»

Не найлегший суперник випав киянам, але доволі робочий варіант. Є шанси пройти далі. Тим паче, що бельгійці також зимою йдуть на перерву, тому в лютому команди будуть в рівних умовах.

Футболісти «Динамо» виступають на максимумі своїх можливостей. Краще вони грати не стануть, попри наші очікування. Ці гравці вже пройшли трьох тренерів, але, на мій погляд, немає жодного прогресу.

«Динамо» знову пощастило з суперником. У кваліфікації до Ліги чемпіонів українці пройшли «Гент» і «АЗ», які навіть не змогли вийти зі своїх груп у Лізі Європи. Тепер «Брюгге», проти якого кияни не стануть підтискати хвіст.

Сподіваюся, що взимку в «Динамо» будуть зміни. Якщо нікого не куплять, не з’явиться конкуренція, то динамівцям буде складно. Футболісти вже стільки років разом, що мають уже плюватися друг на друга. Повірте, ці гравці можуть додати лише в одному плані – у вазі.

Без якісних іноземців, які будуть задавати тон, у Лізі чемпіонів нам робити нічого. Навіть у Лізі Європи на пізніх стадіях. Чому наших футболістів мало в Європі, ми побачили в цій ЛЧ.

«Шахтар» – «Маккабі» Тель-Авів

Проти представників Ізраїлю можна грати. Проте не потрібно закидувати суперника шапками. Я бачив «Хапоель» Беєр-Шева у групі Ліги Європи проти «Славії», ще раніше цей клуб вибив міцну «Вікторію» в кваліфікації до турніру. Я скажу чесно, я не очікував, що ізраїльтяни такі зубаті. Вдома «Хапоель» навіть обіграв «Славію». Ще вже говорити про «Маккабі», який останні два сезони виграє місцевий чемпіонат?

Я вважаю, що зустріч з цим опонентом не стане для «Гірників» легкою прогулянкою.

Подивіться лише на Соломона з «Шахтаря» – мені цей хлопець дуже подобається. У нього м’яч не забереш, якщо він у доброму гуморі.

Отож ізраїльтяни – не подарунок для українців. Так, на папері вони слабші на інші команди, що могли випасти «Гірникам». Утім, «Шахтарю» доведеться продемонструвати свій клас, аби обіграти «Маккабі». Ще питання, на якому рівні буде команда Каштру після перерви.

У нас прийнято нарікати на проблеми, пов’язані зі стартом другої частини сезону в єврокубках. Однак я не хочу слухати ці плаксиві розмови.

Букмекери оцінили шанси «Динамо» пройти «Брюгге» у 1/16 фіналу Ліги Європи

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт