Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Шевчук: «За своїми якостями Миколенко підходить для англійської Прем’єр-ліги»

Рейтинг Букмекерів
Англійський «Евертон» підписав контракт із захисником київського «Динамо» та збірної України Віталієм Миколенком. На цю тему сайт bookmaker-ratings.com.ua поспілкувався з ексгравцем «Синьо-жовтих» В’ячеславом Шевчуком.
В'ячеслав Шевчук: «За своїми якостями Миколенко підходить для англійської Прем'єр-ліги»

В’ячеслав Шевчук: «За своїми якостями Миколенко підходить для англійської Прем’єр-ліги»

— В’ячеславе, якою була ваша реакція на перехід Миколенка в англійський «Евертон»?

— Це круто. Віталій Миколенко молодий, але він уже отримав добрий досвід, захищаючи кольори «Динамо» у чемпіонаті, у єврокбуках та, звичайно, виступаючи за збірну України. Віталію треба рухатися далі, шукати мотивацію, оскільки, як на мене, після чемпіонату Європи цьому захиснику потрібен новий виклик. Коли немає серйозної конкуренції, можна зупинитись у прогресі. Зараз для Миколенка ідеальний варіант, щоб стати на щабель вище у своєму розвитку.

— Ви впевнені, що гравець готовий підкорити англійську Прем’єр-лігу?

— Думаю, підкорити тут не зовсім доречне слово, але для того, щоб не загубитися в одній із найсильніших ліг Європи, цей виконавець здатний. Хоча, звичайно, спочатку Миколенку знадобиться адаптація не тільки індивідуальна, але й до тактичних вимог. І важливу роль тут відіграє мовний бар’єр, до цього фактору теж потрібно поставитися з усією відповідальністю.

Для київського «Динамо» це великий плюс не лише у фінансовому плані, адже Миколенко стає прикладом для багатьох молодих гравців, показуючи, як треба розвиватись.

Але те, що Миколенко за своїми якостями відмінно підходить для англійської Прем’єр-ліги, є фактом. У Віталія непогана швидкість, передача. Він сильний у єдиноборствах. Може зіграти не лише лівого захисника, але й лівого центрального при обороні у три захисники. Мірча Луческу пробував Миколенко й у середині поля. Віталій добре навчений тактично.

— Для збірної України це позитивний момент?

— Звичайно. Мати у своєму складі ще одного гравця англійської Прем’єр-ліги це круто. Зараз багато наших хлопців не без успіху виступають у сильних європейських чемпіонатах, що робить нашу головну команду країни лише сильнішою, а самим футболістам дає можливість прогресувати.

І для київського «Динамо» це великий плюс не лише у фінансовому плані, адже Миколенко стає прикладом для багатьох молодих гравців, показуючи, як треба розвиватись. Більше того, я вважаю, що той же Георгій Бущан, якого, як мені здається, у Києві перетримують, Микола Шапаренко, який добре себе проявив минулого року, Віктор Циганков, вже готові йти у сильні європейські клуби.

Мирон Маркевич: «Не так «Шахтар» додав, як «Динамо» зменшило оберти»

Сергій Ковалець: «Валерій Лобановський ніколи не нарікав на рівень чемпіонату»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт