Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Грозний: «Пропоную, щоб футболісти «Говерли» і «Олімпіка» пройшли тест на детекторі брехні»

Олександр Веселов
Головний тренер ужгородської «Говерли», останній матч якої проти донецького «Олімпіка» викликав серйозні сумніви у громадськості з приводу чесної гри, має свій варіант вирішення цього питання. В’ячеслав Грозний запропонував організувати тест на поліграфі для гравців обох команд.
Наставники «Олімпіка» (Роман Санжар) та «Говерли» (В’ячеслав Грозний) перед початком матчу в Ужгороді

Наставники «Олімпіка» (Роман Санжар) та «Говерли» (В’ячеслав Грозний) перед початком матчу в Ужгороді

«Вважаю, що ніхто не має права робити такі заяви постфактум. Якщо інформація надходить до гри – будь ласка, публічно виносьте її в пресу. Я просто не виведу команду на гру», – сказав В’ячеслав Грозний в інтерв’ю газеті «Спорт-Експрес в Україні».

«Давайте зробимо так: я пропоную звернутися в Комісію з етики та чесної гри ФФУ, запропонувавши, щоб футболісти обох команд пройшли тест на детекторі брехні. Повторюю: нехай всі пройдуть тест на поліграфі і будуть покарані, якщо підтвердяться якісь підозри. Якщо це трапиться, буду аплодувати стоячи.

Я наполягаю на тому, аби ми очистили український футбол від зарази під назвою «гра на тоталізаторі». Таке враження, ніби ми не бачимо і не розуміємо, що під підозрою знаходяться багато команд – і далеко не тільки в УПЛ. Про це пишуть і говорять всі. Ось я і пропоную раз і назавжди вимести з нашої хати це сміття», – резюмував 59-річний фахівець.

Зазначимо, що тест на детекторі брехні в українському спорті здебільшого використовується на рівні розмов. Першопрохідцем у цій справі нещодавно став футболіст Ігор Калінін, якого відрахували з луганської «Зорі» через звинувачення в організації «договірняків». Але досі достеменно невідомо, наскільки офіційним був той тест.

Поєдинок між «Говерлою» і «Олімпіком» (0:2), що відбувся 3-го квітня в Ужгороді в рамках 20-го туру УПЛ, викликав підозри ще до гри, а вже після її завершення про це почали говорити в голос. Існує чимало думок, які підтверджують сумніви щодо дотримання принципів спортивної боротьби у цьому матчі.

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич ексклюзивно для «Рейтингу Букмекерів» прокоментував цю ситуацію, зазначивши, що наразі в клубі проводиться внутрішнє розслідування.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт