Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В Україні заблокують сайти Favbet, Parimatch та 1xBet

Олександр Дузь
Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей оприлюднила рішення щодо блокування сайтів нелегальних в Україні букмекерських контор.
В Україні заблокують сайти Favbet, Parimatch та 1xBet

В Україні заблокують сайти Favbet, Parimatch та 1xBet

У документах КРАІЛ мова йде про ресурси наступних букмекерів:

Крім того, у новому переліку сайти казино Vavada (vavada.com) та Slotoking (slotokingua.com). Всі ці компанії не мають необхідних ліцензій на роботу в Україні у тому сегменті, який вони охоплюють.

Регулятор вже надіслав відповідні вимоги власникам ресурсів. Протягом трьох днів вони мають закрити доступ до своїх сайтів для українських гравців. У разі невиконання цих вимог КРАІЛ звернеться до хостинг-операторів та інтернет-провайдерів, а якщо й це не допоможе – у правоохоронні органи.

Нагадаємо, наразі в Україні ліцензія на букмекерську діяльність є тільки у трьох операторів. Першою необхідні дозволи отримала компанія «Паріматч», яка запустила сайт PM.UA саме для українських гравців. Кілька днів тому до переліку легальних контор додалися «Фан Спорт» та Vbet.

Верховна Рада вчергове відмовилася від розгляду «грального закону»

Щонайменше 1,5 млрд гривень отримає держбюджет від гемблінгу у 2022-му році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 3
  • ВВ

    Смінші рішення приймає Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей, тому як Parimach.com повністю в правовому полі, та являється однією з найнадійніших БК в європі чого не скажеш про PM.UA ТОВ “Паріматч юа” (які повністю скопіювали сайт Parimach.com ) ось тільки не спромоглись коректно налаштувати, все висне , глючить при реєстрації і в взагалі все кричить про те що данний клон належить до бізнесу української чинної політичної еліти , а рішення комісії це метод “здорової та чесної конкуренції” , звісно надійним пм.юа назваты вагаюсь, тому як вважаю що “риба гниє з голови”. Можете просто заради цікавості порівняти оригінал та пародію,протестувати підтримку, також рекомендую переглянути юридичну інформацію, благо вона в відкритому доступі, та зробіть висновки … Не розумію , чому олігархат вважає нашу країну “страной дураков чи то полем чудес…”де все можна придбати за 5 золотих , навіть рішення … Народ інвестуйте кошти в дітей та в здоров’я, не марнуйте час та гроші, гарного Вам вечора і хай щастить !!!!

  • Ну официалы то будут работать в любом случае

Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт