Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В основній сітці Roland Garros буде п’ять українок: які думки букмекерів?

Олександр Дузь
Крім Світоліної, Козлової та Костюк, які потрапили в основу завдяки рейтингу, Україну у Парижі представлять Калініна та Завацька. Вони змогли подолати кваліфікацію.
В основній сітці Roland Garros буде п’ять українок: які думки букмекерів?

В основній сітці Roland Garros буде п’ять українок: які думки букмекерів?

Найпрестижніший ґрунтовий турнір світу починається вже у неділю. В стартовий день наша увага буде прикута до матчів Ангеліни Калініної та Катерини Козлової. Перша зустрінеться з титулованою німкенею Анжелікою Кербер. На Козлову чекає представниця Австралії Айла Томлянович.

Букмекер  Favbet в обох цих матчах українкам перевагу не віддає. Коефіцієнт на перемогу Кербер складає 1.64. Підтримати Калініну можна за 2.28. Козлова йде з коефіцієнтом 2.85, на Томлянович дають 1.43.

Ще три українки мають зіграти у понеділок, якщо у справу не втрутиться дощ. Еліна Світоліна зустрінеться з представницею Франції Осен Бабель. 17-річна господарка кортів, яка отримала Wild Card, на думку букмекерів, має бути розгромлена. Коефіцієнт на перемогу Еліни – 1.01, тобто особливого сенсу грати чисту перемогу Світоліної немає. Однак можна взяти фору (-8.5) на українку. Цей ринок йде з приємним коефіцієнтом 1.95, але й ризики вищі.

Тим часом Світоліна розважається на тренувальному корті разом з Монфісом та Федерером.

Також в понеділок свій матч проведе Марта Костюк. Її суперниця – титулована Гарбінє Мугуруса. Саме іспанську тенісистку букмекери вважають фавориткою, даючи на перемогу лише 1.27. Костюк можна взяти за 4.20.

Не вірять аналітики контор і у Завацьку. Катарина зіграє з представницею Греції Марією Саккарі, на яку дають лише 1.11. Коефіцієнт на перемогу українки – 6.70.

Загальна перемога на Roland Garros 2021

Головною фавориткою турніру є минулорічна його переможниця Іга Швьонтек з Польщі. Коефіцієнт на її звитягу – 3.50. Головними конкурентами польської дівчини, на думку букмекерів, будуть австралійка Ешлі Барті (5.50) та білоруска Арина Соболенко (7.50).

Перемогу Світоліної можна взяти за 23.00, Костюк – за шалені 500. Інші наші дівчата навіть не отримали котирувань, адже шансів у Козлової, Калініної та Завацької в Парижі фактично немає.

Що стосується чоловіків, ніхто з українців до основної сітки не пробився. Кваліфікацію грали Ілля Марченко та Сергій Стаховський. Однак пройти в основу турніру не змогли. Марченко програв у фіналі кваліфікації, а Стаховський – у півфіналі. Головними фаворитами чоловічого одиночного розряду є Рафа Надаль (1.85), Новак Джокович (5.00) та Стефанос Циципас (5.50).

Український тенісист взяв участь у підозрілому матчі

Букмекери оцінили шанси Світоліної одружитися цьогоріч

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт