Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В БК Favbet, «Парі-Матч» і «Ліга Ставок» підозрілої активності в ставках на матч «Олімпік» – «Шахтар» не зафіксовано

Рейтинг Букмекерів
«Рейтинг Букмекерів», як і все інше футбольне суспільство України, зацікавився матчем між донецькими «Олімпіком» та «Шахтарем» у минулому турі чемпіонату України, який, на думку багатьох експертів, мав ознаки договірного. Ми вирішили дізнатися, чи були зафіксовані підозрілі ставки в популярних в Україні і СНД букмекерських конторах.
Підозрілої активності не було

Підозрілої активності не було

Матч «Олімпік» – «Шахтар» у 9-му турі української Прем’єр-ліги завершився з рахунком 3:2 на користь «Гірників». На думку багатьох експертів, серед яких ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» Ігор Циганик та колишні гравці збірної України Андрій Несмачний і Олег Венглинський, деякі гравці «Олімпіка» вели себе підозріло під час гри. Докладніше про це у відповідному випуску програми.

Незважаючи на звинувачення президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна на адресу «ПРОФУТБОЛу» на предмет упередженого ставлення колективу програми до його клубу, ФФУ запросила капітана та тренера «Олімпіка» для для надання свідчень.

Розглянувши цей та інші підозрілі матчі вітчизняного футболу останнього часу, Комітет з етики та чесної гри ФФУ направив матеріали в Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ.

«Рейтинг Букмекерів» зробив запит у 3 крупні букмекерські контори СНД – Favbet, «Парі-Матч» і «Ліга Ставок» на предмет виявлення підозрілої активності у ставках на даний матч. Представники Favbet, «Парі-Матч» і «Лізі Ставок» нам розповіли, що підозрілої активності у ставках не було.

Підозри щодо матчу підживив голова Federbet Франческо Баранка, який заявив, що на матч «Олімпік» – «Шахтар» в деяких неназваних азіатських БК були поставлені величезні гроші.

«Рейтинг Букмекерів» продовжує слідкувати за розвитком подій і буде інформувати читачів про всі події стосовно цієї справи.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт