Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

УЄФА розпочав розслідування за фактом наявності в Ібрагімовича акцій букмекерської компанії

Владислав Стародубцев
Форварда «Мілана» та збірної Швеції Златан Ібрагімович можуть чекати серйозні проблеми через причетність до букмекерського бізнесу.
Ібру дискваліфікують?

Ібру дискваліфікують?

На офіційному сайті УЄФА з’явилося повідомлення відновлення розслідування за фактом можливого порушення 39-річний шведом правил УЄФА та ФІФА. 

Відповідно до статті 31 (4) Дисциплінарного комітету УЄФА, був призначений спеціальний інспектор, який і повинен розслідувати ситуацію з можливою причетністю 39-річного шведа до букмекерського бізнесу. 

За правилами головних світових футбольних організацій, футболістові заборонено будь-яким чином бути причетним до сфери ставок на спорт. Зокрема, гравці, які мають фінансові мотиви у цьому виді діяльності, не можуть брати участь у змаганнях під егідою ФІФА та УЄФА. Якщо за підсумками розслідування буде доведено провину Златана, йому загрожуватиме відсторонення від футболу терміном на три роки або ж штраф у розмірі до 100 тисяч євро.

У 2018-му році Ібрагімович став співвласником букмекерської контори BetHard. Златан придбав частину прав на компанію через власну фірму Unknown AB. Він брав участь в поєдинках «Мілана» у Лізі Європи, а також захищав кольори збірної Швеції у відбіркових матчах на Мундіаль у Катарі, що прямо суперечити правилам УЄФА та ФІФА, позаяк в згаданих зустрічах форвард мав безпосередній вплив на підсумковий рахунок, оскільки перебував на футбольному полі. 

Генеральний директор БК BetHard Ерік Скарп нещодавно підтвердив, що Ібра є чинним акціонером компанії. 

Інформація щодо результатів перевірки буде опублікована на сайті УЄФА одразу після завершення розслідування. БК BetHard зареєстрована в офшорній зоні на Мальті, у 2019-му році чистий прибуток букмекера склав 301 млн шведських крон (30 млн доларів). 

Буквально тиждень тому Златан перепідписав контракт з «Міланом» і виступатиме на «Сан-Сіро» щонайменше до літа наступного року. Раніше аналітики озвучили шанси Ібрагімовича зіграти за збірну Швеції на Євро-2020 і на чемпіонаті світу у Катарі.

Блискуча гра Малиновського приведе «Аталанту» до срібла? Букмекери пропонують укласти парі

Відомий букмекер потролив Кріштіану Роналду

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт