Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Усик – Джошуа: прогноз на бій 25.09.2021, ставки, коефіцієнти, статистика

Олександр Дузь
25 вересня відбудеться один з найважливіших поєдинків цього року Усик – Джошуа. Український боксер спробує стати чемпіоном світу за версією WBO. Бій відбудеться на футбольній арені «Тоттенхему» у Лондоні.
Усик - Джошуа: прогноз на бій 25.09.2021

Усик – Джошуа: прогноз на бій 25.09.2021

Варто зазначити, що Джошуа мав боксувати зі скандальним Тайсоном Ф’юрі. Однак «Циганський король» спершу зустрінеться з обов’язковим претендентом Вайлдером, тож його бій з Ентоні відкладається на невизначений поки термін. Натомість свій шанс отримав наш спортсмен.

Усик – Джошуа: прогноз на бій

Більшість спеціалістів бачить фаворитом саме британця. У суперважкій вазі він має набагато більше досвіду. Для Усика за великим рахунком все тільки починається на новому рівні, тому легкої прогулянки в Олександра точно не буде.

Пропонуємо вашій вазі детальний розбір поєдинку та прогноз на бій Усика і Джошуа від редакції «Рейтингу Букмекерів», а також матеріал нашого експерта Максима Кравця.

Усик – Джошуа: що кажуть букмекери

Аналітики контор солідарні з експертами боксу. Вони також вважають фаворитом британського атлета. Проте не все так однозначно. Якісь шанси українцю вони залишають. До того ж досить пристойні.

Усик – Джошуа: коефіцієнти на бій

Компанія Favbet на перемогу українця пропонує коефіцієнт 2.90. Джошуа можна взяти за 1.57. Є й варіант з нічиєю – 21.00. Інші цікаві котирування букмекера нижче.

Фізичні дані Олександра Усика

Український боксер програє британцю в антропометрії. Його зріст на сім сантиметрів менший. Крім того, розмах рук у Джошуа більший на десять сантиметрів. У боксі це має значення.

Інша справа, що Олександр має досвід протистоянь з суперниками, які переважали його фізично. Проте на рингу все одно домінував Усик та оформлював підсумкові перемоги.

Українець вміє боротися з велетнями. Він добре пересувається та захищається від небезпечних атак опонентів. Саме боксерський інтелект може допомогти Олександру зламати Джошуа його план на бій.

Усик - Джошуа: прогноз на бій 25.09.2021, ставки, коефіцієнти, статистика

Фізичні дані Ентоні Джошуа

Як вже згадувалося, британець більший за Олександра. Якщо зріст українця складає 191 сантиметр, в Ентоні він 198. За розмахом рук також Джошуа Усика переважає – 208 сантиметрів проти 198.

Статистика боїв Олександра Усика

Загалом українець провів 18 поєдинків, у кожному з яких переміг. 13 боїв завершилися нокаутом. В останніх п’яти зустрічах було два дострокових завершення. Візерспун відмовся від боротьби, а Белью Олександр нокаутував.

Статистика боїв Ентоні Джошуа

Британський боксер загалом провів 24 зустрічі, у яких 23 рази святкував перемогу. Єдина поразка датована 1 червня 2019 року. Енді Руїс тоді дуже несподівано переміг технічним нокаутом у сьомому раунді.

Що чекати від Джошуа в бою з Усиком

Британець є фаворитом протистояння, тож він першим буде намагатися будувати атаки. Хоча навряд чи його бокс вирізнятиметься високою активністю з перших хвилин. Бій Усик Джошуа на початку має проходити у режимі розвідки. Скоріш за все, акцентованих атак та ударів протягом 4-5 раундів глядачі побачать мало.

Ентоні всім своїм виглядом буде показувати розслабленість та знання справи у стилі «роби, що хочеш, я все одно тебе переможу». Самовпевненість часто дратує опонентів, проте Усик вирізняється психологічною стійкістю. Навряд чи його буде хвилювати поведінка британця, якою б вона не була.

Шанси Джошуа на перемогу

На матч Усик – Джошуа ставки більшість робить саме на перемогу британця. Проте, хоч букмекери й бачать явним фаворитом Ентоні, є сумніви у його легкій перемозі.

Якщо Усик проти Джошуа продемонструє холоднокровність та спокій, затягнувши суперника у свої тактичні лінії, просто британцеві не буде. Перевага в антропометрії та вміння швидко атакувати – головні козирі Ентоні. Але чи дозволить їх використати українець, який вміє тримати оборону стільки, скільки це потрібно? Британець звик перемагати нокаутом, однак захист Олександра – його сильний бік, про що знає Джошуа.

Останні п’ять боїв Усика

Дата Суперник Результат Формат завершення
31.10.2020 Дерек Чісора Перемога Рішенням суддів
12.10.2019 Чаз Візерспун Перемога Відмова бійця
10.11.2018 Тоні Белью Перемога Нокаут
21.07.2018 Мурат Гассієв Перемога Рішенням суддів
27.01.2018 Майріс Бриєдіс Перемога Рішенням суддів

Шанси Усика на перемогу

Деякі спеціалісти вважають, що українець занадто швидко перебрався у важку вагу і не встиг освоїтися у ній. Він провів тільки дві зустрічі та не є класичним важкоатлетом. Експертів ці битви не вразили, адже суперники були не «першої свіжості». Тепер Усик проти Джошуа – відносно молодого топбоксера, який свого часу відправив на пенсію Володимира Кличка. Звісно, шанси в українця є, але тільки у тому випадку, якщо він проведе ідеальний бій в обороні та знайде моменти для нехай і не частих, проте точних атак.

Усик – Джошуа: гонорари боксерів

Відомо, що спортсмени розділять гонорар за бій у пропорції 80/20 відсотків не на користь українця. Про конкретні суми мова поки що не йде. За даними деяких джерел, приблизно Олександр може отримати від 3 до 6 млн євро. Багато що залежить у цьому питанні від продажу трансляцій.

Варто зазначити, якщо Олександр Усик Ентоні Джошуа переможе, у майбутньому він зможе претендувати на куди більш рівні пропорції та масштабніші суми, адже стане суперзіркою важкої ваги, яка буде диктувати умови промоутерам та організаторам.

FAQ

Які титули в Усика?

Український боксер є абсолютним чемпіоном світу у крузервейті. Крім того, боксер вигравав Олімпійські ігри у 2012 році, був чемпіоном світу та Європи, має Кубок Мухаммеда Алі та безліч нагород кращому боксеру від різних профільних видань та організацій планети.

Які титули у Джошуа?

Ентоні є Олімпійським чемпіоном 2012 року у важкій вазі. Цим Джошуа і Усик схожі, адже обидва вигравали Олімпіаду у Лондоні. Боксер є чинним чемпіоном світу за версіями WBO, IBF, IBO та WBA. Спортсмен має орден Британської імперії.

Чи будуть глядачі на поєдинку Усик – Джошуа?

Так. Стадіон футбольного клубу «Тоттенхем» у Лондоні має бути заповненим.

Де знайти останні новини про бій Усик – Джошуа?

Цікаві матеріали щодо протистояння українця та британця, які пов’язані зі ставками та прогнозами, можна знайти на «Рейтингу Букмекерів». Є інформація про поєдинок і на інших профільних ресурсах, які працюють у сфері професійного спорту.

Де буде проходити бій Джошуа – Усик?

Протистояння відбудеться на арені Tottenham Hotspur Stadium у Лондоні.

Коли відбудеться бій Усик – Джошуа?

Бокс Усик – Джошуа можна буде подивитися 25 вересня поточного року.

На яких ТВ каналах будуть показувати бій Джошуа – Усик?

Трансляцію поєдинку в Україні можна буде подивитися на платформі MEGOGO. Традиційні канали наразі не планують показувати цю битву у прямому ефірі.

Можна купити квитки на бій Усик – Джошуа?

В теорії це можливо, але квитків майже не залишилось. За інформацією західних сервісів, які займаються реалізацією перепусток на бокс, наразі доступно менш ніж 1% білетів. Бокс Джошуа – Усик викликає величезний інтерес. Тому дістати квитки дуже складно.

Хто фаворит бою Усик – Джошуа?

Аналітики букмекерських контор вважають фаворитом британця. Експерти солідарні з цією думкою.

Де знайти прогнози на боксерський бій Усик – Джошуа?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 5
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт