Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Уряд Канади легалізує ординари на спортивні події

Владислав Стародубцев
Наприкінці минулого тижня Кабінет Міністрів Канади опублікував заяву, у якій мовиться, що ординари на спортивні події стануть легальними у п’ятницю, 27 серпня.
Уряд Канади легалізує ординари на спортивні події

Уряд Канади легалізує ординари на спортивні події

Міністр юстиції і генеральний прокурор Канади Девід Ламетті сказав: «Цей закон набуде чинності 27 серпня. Канадці матимуть можливість укладати парі на одиничні спортивні події у регульованому та безпечному середовищі на розсуд провінцій і територій», – підсумував держслужбовець. 

У червні Сенат (верхня палата парламенту) підтримав законопроєкт C-218 «Про безпечні та регульовані ставки на спорт». Зокрема, одне з положень документа  передбачає скасування положення параграфа Кримінального кодексу, згідно з яким, громадяни повинні укладати парі щонайменше на дві події у купоні з обов’язковим зазначенням переможця. 

У опубліковані заяві мовиться наступне: «Зміцнення нашої економіки шляхом підтримки декриміналізації спортивних ставок на одну подію має велике значення для уряду Канади і сприяє створенню більш безпечної та сильної Канади.

Канадці розуміють, що ставки на спорт на одиничні події повинні здійснюватися у безпечному та регульованому середовищі, при цьому підтримуючи хороші, високооплачувані робочі місця для громадян нашої країни». 

З 27 серпня у провінціях та територіях буде дозволено проводити і контролювати ординари на спортивні події у своїх юрисдикціях, пропонуючи громадянам укладати безпечні парі у онлайн-режимі або в пунктах приймання ставок. Єдиним винятком – ставки на кінні скачки, які як і раніше, будуть регулюватися федеральним урядом.

Доходи, отримані від цього виду азартних ігор, можуть бути використані провінціями і територіями для фінансування програм і послуг в таких галузях, як охорона здоров’я та освіта. Зараз саме на ці сфери спрямовують кошти, отримані від лотерей. 

Звістку про легалізація ординарів позитивно сприйняли більшість бетторів, яким відтепер не доведеться користуватися послугами нелегальних букмекерів, щоб зробити одиничну ставку. 

Філомента Тассі, міністр праці Канади і членкиня Палати громад, тішиться такому рішенню Кабінету Міністрів. На її думку, легалізація оридинарів допоможе підтримати людей, які працюють у сфері гемблінгу у Віндзорі, на південному заході Онтаріо і загалом у всіх куточках країни. 

«Завдяки цим змінам ми отримаємо нові робочі місця. Ще одна беззаперечна перевага – це додаткові надходження для розвитку місцевих громад. Спільно з профспілками ми і надалі будемо провадити програму з підтримки справедливості для канадських робітників задля процвітання усього нашого регіону», – резюмувала політикиня. 

Як інформував «РБ», відеострімінговий сервіс Twitch заборонив реферальну рекламу букмекерських контор. 

Доходи холдингу Entain значно збільшилися

Шакіл О’Ніл підписав контракт з відомим у США букмекером

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт