Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

УПЛ та Кубок України призупинені на невизначений термін

Владислав Стародубцев
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко в коментарі телеканалу «Футбол 1» повідомив, що незабаром розіграш чемпіонату та Кубка України буде зупинений. Причина такого рішення – поширення хвороби COVID-2019, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, передає «Рейтинг Букмекерів».
УПЛ та Кубок України будуть призупинені на невизначений термін

УПЛ та Кубок України будуть призупинені на невизначений термін

Відповідне рішення повинен найближчим часом прийняти Виконком УАФ.

«Бачимо, як посилилася боротьба з коронавірусом. Рішення були прийняте урядом. Ми звернулися до членів виконкому УАФ, щоб призупинити всі змагання на території України на невизначений термін, без дати.

До наступного розпорядження. Будемо чекати хороших новин від уряду, щоб продовжити чемпіонат. Офіційне рішення буде сьогодні», – сказав Павелко.

На засіданні Кабінету Міністрів уряд затвердив заходи, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-2019. Зокрема, серед рішень – з 17-го березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

На сьогодні коронавірус вирує на території понад 150 країн світу. Станом на зараз у світі більше як 185 тисяч інфікованих, число жертв від COVID-2019 перевищило 7,4 тисячі. Понад 80 тисяч осіб успішно вилікувалися.

У футболі зупинили чемпіонати більшість європейських чемпіонатів. Зокрема, призупинені змагання в Англії, Німеччини, Італії, Іспанії та Португалії.

А УЄФА сьогодні вирішив перенести фінальну частину чемпіонату Європи, проведення якої було заплановано на літо, на 2021-й рік. Окрім цього, наразі призупинені Ліга чемпіонів та Ліга Європи.

Вчора «Рейтинг Букмекерів» повідмовляв, що власник німецького футбольного клубу Хоффенхайм Дітмар Хопп та його компанія CureVac робить успіхи в розробці засобу проти вірусу.

Спалах нового типу коронавірусу SARS-CoV-2 вперше був зафіксований наприкінці грудня минулого року у місті Ухань, провінції Хубей (Китай). Після цього розпочалося поширення інфекції у всіх куточках планети.

Гравець «Динамо»: «Ситуація з коронавірусом пов’язана з чиїмись інтересами, ми чогось не знаємо»

Збитки російських букмекерів через коронавірус досягли 80%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт