Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Українські клуби у Європі: як змінилися котирування букмекерів

Олександр Дузь
Тиждень, який ознаменувався стартом групових раундів єврокубків, майже завершився. Отож, час підбити деякі підсумки.
Українські клуби у Європі: як змінилися котирування букмекерів

Українські клуби у Європі: як змінилися котирування букмекерів

Тільки три українських клуби дійшли до основних етапів європейських турнірів. Проте їхній старт не вразив. Лише київське «Динамо» змогло взяти якісь очки та загалом залишило приємні враження. «Шахтар» осоромився на всю Європу, а про «Зорю» навіть згадувати не хочеться. Далі поговоримо про результати наших команд та оцінимо зміни у котируваннях букмекерів.

«Динамо» Київ

Кияни першими відкривали єврокампанію. У вівторок підопічні Мірчі Луческу зустрілися на «Олімпійському» з португальською «Бенфікою». Лісабонський клуб хоч і мав деяку перевагу, проте загалом чемпіон України показав збалансовану гру. «Динамівці» могли й виграти, однак гол Шапаренка у компенсований час не зарахував арбітр через дуже прикрий офсайд. У положенні поза грою опинився навіть не сам Микола, а його партнер. Отож, все закінчилося з рахунком 0:0.

Після цієї нічиєї компанія Favbet покращила шанси киян на вихід з групи. Якщо до старту турніру букмекер давав коефіцієнт 12.00, наразі він зменшився до 10.00. А от котирування на перше місце «Динамівців» змінилися не на нашу користь. Коефіцієнт піднявся з 30.00 до 35.00.

«Шахтар» Донецьк

Донеччани примудрилися програти стартовий матч групового раунду Ліги чемпіонів дебютанту турніру. Молдовський «Шериф» на чолі з Юрієм Вернидубом показав Роберто Де Дзербі, як робити результат, маючи склад у 17 разів дешевший від того, який є у «Гірників». Найприкріше те, що «Шахтар» не програв через тотальне невезіння у реалізації чи якийсь випадковий гол суперника. Вернидуб переграв Де Дзербі повністю й по ділу з рахунком 2:0.

Після такого провалу, звісно, шанси на вихід з групи «Гірників» просіли. Якщо до старту турніру такий підсумок можна було заграти за 2.75, зараз букмекери дають на «Шахтар» аж 5.50. Коефіцієнт на загальну перемогу у групі піднявся для донеччан з 13.00 до 19.00.

«Зоря» Луганськ

Якщо «Динамо» та «Шахтар» представляли Україну у найсильнішому та найпрестижнішому турнірі Європи, у якому шалена конкуренція і якісь огріхи можна пробачити, підопічні Віктора Скрипника грали у третіх за рангом змаганнях. Та ще й з суперником, про навіть існування якого багато хто у Європі й не знав. Норвезький «Буде/Глімт» без проблем розібрався з українською командою, забивши тричі на старті другого тайму. Єдиний гол «Зорі» у компенсований час нікого вже не порадував.

Букмекер 1xbet до старту турніру давав на вихід луганців з групи коефіцієнт 2.40. Тепер він – 5.50. Про загальну перемогу у квартеті з «Ромою» можна й не мріяти. Проте БК пропонує на це коефіцієнт 21.00. 

«Динамо» Київ, Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

«Шахтар», Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт