Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Відбір до ЧС-2022: збірна України з 81% імовірністю здобуде першу перемогу в матчі з Казахстаном

Владислав Стародубцев
У заключному турі березневого циклу групового етапу кваліфікації до чемпіонату світу збірна України вдома проекзаменує Казахстан. Які котирування на майбутнє протистояння пропонує компанія Favbet, читайте в бетторському прев’ю «Рейтингу Букмекерів».
Україна - Казахстан: «Синьо-жовті» з 81% імовірністю здобудуть першу перемогу у відборі до ЧС-2022

Україна – Казахстан: «Синьо-жовті» з 81% імовірністю здобудуть першу перемогу у відборі до ЧС-2022

Після двох турів у активі «Синьо-жовтих» 2 очки, а у «Яструбів» – 0, проте у підопічних Талгата Байсуфінова на один зіграний матч менше. За розрахунками аналітиків, господарі – беззаперечний фаворит: шанси українців здобути три очки оцінюють у 81% (коефіцієнт – 1.16), тоді як імовірність звитяги казахів – 5% (22.0). Нічия – 14% (8.0). 

Володимир Єзерський: «Якщо заб’ємо Казахстану швидкий м’яч, може бути і розгром»

Українці на останніх хвилинах втратили перемогу в зустрічі з фінами

Українці на останніх хвилинах втратили перемогу в зустрічі з фінами

Найімовірніше, уболівальникам варто очікувати результативної зустрічі, принаймні про це свідчать котирування у маркеті на тотал: «більше» – 55%, «менше» – 45%. Водночас 70% – шанси команди Андрія Шевченка пробити індивідуальний тотал більше 1,5, а більше 2,5 – 45%, тобто гольової феєрії чекають саме від нашої команди.

Схожий розклад сил і з форами: 50%, що збірна України переграє суперника з гандикапом щонайменше у три м’ячі (фора -2), тоді як лишень у 8% оцінюють перебіг подій, за яким національна команда Казахстану не програє (фора 0). Ба більше, фахівці не надто вірять, що гостям взагалі вдасться забити бодай один м’яч – на варіант, за яким обидва колективи відзначаться, дають 33%, а на протилежний сценарій –  67% відповідно. 

Форвард «Шахтаря» Жуніор Мораєс (55,5%) і нападник «Гента» Роман Яремчук (53%) – перші за шансами на гол серед усіх польових гравців. За казахів найвища імовірність голу в Абата Аімбетова (15%). До прикладу, навіть в опорників збірної України Євгена Макаренка (22%) або Сергія Сидорчука (26%) показник вищий. 

Найімовірніший підсумок поєдинку – перемога «Синьо-жовтих» з різницею у два м’ячі (28%). 

Україна – Казахстан: прогноз і ставка В’ячеслава Заховайла

Статистичні факти про матч команд України та Казахстану 

  • Казахстан жодного разу в історію не перемагав збірну України: 4 матчі – 4 поразки;
  • У трьох з чотирьох матчів цих команд грала ставка «Тотал більше 2,5» і «Обидві заб’ють»: 2:1, 3:1; 2:0, 2:1;
  • Українці зазвичай демонструють результативний футбол в протистояннях з казахами: 2,25 гола за поєдинок, у суперника цей показник значно скромніший – 0,75 (9 проти 3);
  • Востаннє колективи зустрічалися на груповій стадії відбору до Мундіалю в ПАР (2010). Тоді півзахисник Сергій Назаренко забив 3 м’ячі за підсумками двоматчевої дуелі;
  • У двох попередніх матчах збірної України у відборі до ЧС-2022 неодмінно грала ставках «Обидві заб’ють»: 1:1 з Францією на «Парк де Пренс» і 1:1 з Фінляндією на «Олімпійському»;
  • У 15 домашніх поєдинках поспіль підопічні Андрія Шевченка забивали щонайменше один гол. У попередній раз нашій команд не вдалося пробити голкіпера суперників 3,5 року тому – у жовтні 2017-го, коли «Синьо-жовті» на НСК «Олімпійський» у кваліфікації до ЧС-2018 програли Хорватії з рахунком 0:2.

Кадрові втрати обох команд

За збірну України через травми не зіграють Віктор Циганков, Артем Бєсєдін, Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко. Через інфікування COVID-19 не потрапили у табір команди Ігор Харатін та Віктор Корнієнко. Також через червону картку, отриману у протистоянні з Фінляндією, команді не допоможе Віталій Миколенко. 

За національну команду Казахстану не зможе зіграти один з найбільш зіркових гравців, атакувальний півзахисник московського ЦСКА Бахтіяр Зайнутдінов, який отримав травму ще під час перебування у клубі, але медичний штаб «Армійців» вирішив приховати цей факт, відправивши його у збірну. 

Україна – Казахстан: прогноз і ставка Володимира Єзерського

Чи зможе команда Шевченка здобути першу перемогу?

Чи зможе команда Шевченка здобути першу перемогу?

У пресі ширилися чутки про спалах коронавірусу у таборі команди: мовляв, перед вильотом до Києва COVID виявили в адміністратора і одного з представників тренерського штабу, проте пресслужба цю інформацію спростувала. 

Матч 3-го туру відбору до Мундіалю у Катарі між збірними України та Казахстану зіграють у середу, 31-го березня. Початок – о 21:45. На зустрічі працюватиме бригада арбітрів зі Словенії на чолі з Матеєм Югом. Лайнсменами призначені Матей Жунич та Грега Кордеж, четвертий рефері – Славчко Вінчич. Нагадаємо, що система відеопомічника судді (VAR) не буде задіяна.

Поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1».

Відбір до ЧС-2022: як змінились шанси збірної України на вихід з групи після нічиєї з Фінляндією

Україна – Казахстан: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт