Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Україна – Боснія і Герцеговина: прогноз на матч 12.10.2021, статистика, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Олександр Дузь
Українська національна команда продовжує свою боротьбу за перепустку на чемпіонат світу 2022 року. Після перемоги над Фінляндією на підопічних Олександра Петракова чекає матч з Боснією і Герцеговиною.
Україна - Боснія і Герцеговина: прогноз на матч 12.10.2021, статистика, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Україна – Боснія і Герцеговина: прогноз на матч 12.10.2021, статистика, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Рейтинг Букмекерів» пропонує великий матеріал щодо цього протистояння. Вашій увазі цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Обов’язково дочитайте статтю до кінця, якщо ви хочете знати все про найближчу гру Україна – Боснія і Герцеговина. Чемпіонат світу 2022 року може пройти без нас, якщо у вівторок «Синьо-жовті» не здобудуть перемоги!

Аналіз матчу Україна – Боснія і Герцеговина (12.10.2021)

Обидві команди ще не втратили шансів на другу сходинку групи D. Розрив між суперниками складає лише два очки на користь українців. Проте наші гості мають гру у запасі, що потенційно дає їм перевагу. Трьома балами нам поступаються й фіни, тому про них також не треба забувати.

Збірна України має перемагати, щоб в останній грі групового раунду не залежати від примх долі та додаткових факторів. У Львові наша головна команда завжди грає потужно. Підтримка місцевих уболівальників надає крила й жене футболістів уперед. Сподіваємося, і цього разу все закінчиться добре. Головне, що «Синьо-жовті» у Гельсінкі нарешті подолали «нічийне прокляття», яке переслідувало нас протягом всього відбіркового турніру.  Залишається тільки дві гри. Їх треба провести на найвищому рівні та здобути право на плей-офф.

Прогноз на матч

Загалом експерти та футбольні спеціалісти з позитивом дивляться на матч вівторка. У боснійців є кадрові проблеми. Не варто забувати й про складну логістику, адже вже другий матч наші гості проводять на виїзді. Причому у суботу вони грали у Казахстані, а летіти туди й звідти не одну годину. Сюди ж зміна клімату, часових поясів… Проте є у Боснії і Герцеговини й перевага – Едін Джеко, який не звертає увагу на свої 35 років і часто показує дуже сильний футбол.

Попри фактор Джеко експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Бурбас вірить в українську команду. Вашій увазі його відеопрогноз.

Водночас Олександр Золотогорський та Максим Гіленко не виключають нічийного результату, тож роблять обережні комбіновані ставки, враховуючи можливий «ікс».

Ставки на матч

Букмекер Favbet вважає фаворитом Україну, даючи на перемогу нашої збірної коефіцієнт 1.81. Боснію та Герцеговину можна заграти за 4.75, а нічию – за 3.70.

Цікаво, що контора не чекає великої кількості голів. На стандартний тотал більше 2.5 дають коефіцієнт 2.21. Це хороший варіант для такого матчу.

Всі прогнози та ставки на матч Україна – Боснія і Герцеговина доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів збірної України в турнірі

У поточній кампанії «Синьо-жовті» провели шість матчів. У п’яти з них була зафіксована нічия. В активі українців тільки одна перемога, яку підопічні Петракова здобули цими вихідними. Перегравши фінів, збірна України нарешті перервала серію мирових, від якої вже у багатьох почалися панічні атаки.

Звісно, з такими результатами складно було сподіватися на боротьбу за першу позицію у групі, яка дає пряму перепустку на чемпіонат світу. Франція відірвалася вже дуже далеко. Наразі вчорашні переможці Ліги націй випереджають Україну на чотири очки, тримаючи лідерство у групі. Про перегони з французами можна забути, головне тепер – втриматися на другій сходинці та зачепитися за плей-офф.

Аналіз виступів збірної Боснії та Герцеговини в турнірі

Балканська команда провела п’ять матчів у кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року у Катарі. Боснійці програли одну гру Франції. Були також нічийні результати все з тією ж Францією, а також з Казахстаном та Фінляндією. Перша перемога, як і у випадку з Україною, прийшла тільки минулої суботи. Збірна Боснії і Герцеговини переграла казахів на виїзді з рахунком 2:0. Загалом кампанію для боснійців вдалою назвати складно. Потенційно команда могла здобути більше очок. Однак не склалося. Цим ми схожі.

Місце Команда Ігри Голи Очки
1 Франція 6 8:3 12
2 Україна 6 8:7 8
3 БіГ 5 7:6 6
4 Фінляндія 5 5:7 5
5 Казахстан 6 5:10 3

Склад команди збірної України

На матч з Боснією і Герцеговиною українці відправились до Львова наступним складом:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Дмитро Різник.

Захисники: Микола Матвієнко, Віктор Корнієнко, Ілля Забарний, Артем Шабанов, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Сергій Кривцов, Едуард Соболь, Олександр Караваєв.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Олександр Зубков, Тарас Степаненко, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Сергій Булеца, Олександр Піхальонок, Ігор Харатін.

Нападники: Артем Довбик, Данило Сікан, Роман Яремчук.

Склад команди збірної Боснії та Герцеговини

Відома й заявка боснійської національної збірної на матч з Україною:

Воротарі: Нікола Васіль («Санкт-Паулі», Німеччина), Ібрагім Шехич («Коньяспор», Туреччина), Кенан Пірич («Атромітос», Греція).

Захисники: Бранімір Ципетич («Локомотива», Хорватія), Матео Сушич («ЧФР Клуж», Румунія), Юсуф Газибегович («Штурм», Австрія), Сеад Колашинац («Арсенал», Англія), Ельдар Чівич, Аднан Ковачевич (обидва — «Ференцварош», Угорщина), Александар Йовічич («Гориця», Хорватія), Анел Ахмедходжич («Мальме», Швеція), Денніс Хаджикадунич («Ростов», Росія), Сініша Саничанин («Партизан», Сербія), Айдін Нукич («Тузла»).

Півзахисники: Амір Хаджиахметович («Коньяспор», Туреччина), Стіпе Лончар («Ференцварош», Угорщина), Ельмедін Жилікич («Олімпія», Словенія), Міралем П’янич («Бешикташ», Туреччина), Амер Гояк («Динамо» З, Хорватія), Гойко Цімірот («Стандард», Бельгія), Марко Вранчич («Сток Сіті», Англія), Мирослав Стеванович («Серветт», Швейцарія), Аді Налич («Мальме», Швеція).

Нападники: Едін Джеко («Інтер», Італія), Ермедін Демірович («Фрайбург», Німеччина), Лука Менало («Динамо» З, Хорватія), Смаїл Превляк («Ейпен», Бельгія).

Звісно ж, стартову одинадцятку ми дізнаємося тільки за кілька годин до початку матчу.

Факти про збірну України з футболу

  • Україна ще не програвала у кваліфікації ЧС-2022.
  • У середньому «Синьо-жовті» пропускають 1.8 гола за гру, якщо брати п’ять останніх матчів.
  • Україна пропускала як мінімум гол у дев’яти останніх поєдинках.
  • Українці ніколи не грали з Боснією і Герцеговиною.

Факти про збірну Боснії та Герцеговини з футболу

  • Команда в останніх п’яти матчах пропускає у середньому один гол за гру.
  • Боснійці забивають у середньому 1.2 гола за зустріч в останніх п’яти матчах.
  • Боснія та Герцеговина відзначалася у кожному з чотирьох останніх матчів.

Картки збірної України в турнірі

Протягом відбору на ЧС-2022 українці отримали десять жовтих карток. З них дві у Зінченка, ще по одній мають Миколенко, Ярмоленко, Кривцов, Марлос, Бущан, Малиновський, Соболь та Матвієнко. У Миколенка в пасиві також є пряме вилучення.

Картки збірної Боснії та Герцеговини в турнірі

У балканців сім жовтих карток. Червоних поки що не було. По дві картки мають Хаджиахметович та Хаджикадунич. Ще по одній картці у Джеко, Гояка та Саничанина.

Статистика голів за часом матчу

Боснія і Герцеговина забила протягом відбору сім голів, а наша команда – вісім. Українці частіше відзначаються у перших таймах. Рахунок за цим показником 5:3 на користь перших половин зустрічей. У боснійців, навпаки – 2:5.

П’ять голів Україна пропустила у других таймах. У першій частині матчу було два м’ячі. Водночас балканці п’ять разів пропускали у других таймах і тільки один раз у першій половині гри.

Шанси збірної України на перемогу

Саме нашу команду спеціалісти та букмекери вважають фаворитом матчу. Про це говорять коефіцієнти Україна – Боснія і Герцеговина. Клас підопічних Петракова є трохи вищим, лінії більш збалансованими. До того ж ми граємо вдома, у Львові, де фантастична статистика виступів національної команди.

На останньому чемпіонаті Європи українці досягли чвертьфіналу. Місце у вісімці найкращих команд Старого Світу про багато що говорить. Навіть попри зміну тренера та елемент вдачі під час самого Євро. Україна ЧС 2022 пропустити не може собі дозволити, адже коли планку піднято, її треба втримувати. Збірна з ТОП-8 європейського континенту має їхати на головний футбольний старт чотириріччя або принаймні до останнього боротися за це право. Втрата очок з боснійцями вдома все перекреслить.

Останні матчі збірної України

Шанси Боснії і Герцеговини на перемогу

Балканці загалом мають хороший підбір виконавців та Едіна Джеко – справжню зірку європейського футболу. Попри свій вік, він вміє створювати небезпеку. Забиває сам та допомагає партнерам. Є в команді й інші зірочки, які представляють досить серйозні клуби та чемпіонати. Боснійці вміють грати у футбол, тому до зустрічі з ними треба підходити з максимальною концентрацією та не втрачати її протягом всього матчу. Боснія і Герцеговина ЧС 2022 також хоче відвідати, тож буде миттєво карати за помилки. У збірної є все для цього.

Останні матчі збірної Боснії і Герцеговини

  • Казахстан – Боснія і Герцеговина 0:2
  • Боснія і Герцеговина – Казахстан 2:2
  • Боснія і Герцеговина – Кувейт 1:0
  • Франція – Боснія і Герцеговина 1:1
  • Данія – Боснія і Герцеговина 2:0

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Так. Попри коронавірус та червоний карантинний статус Львова влада має допустити на трибуни глядачів.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та іншу цікаву інформацію щодо матчу Україна – Боснія і Герцеговина можна знайти на «Рейтингу Букмекерів» за цим посиланням.

Де буде проходити матч Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Гра пройде у Львові на однойменній арені.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Гру покажуть телеканали «Футбол 1» та «Україна». Подивитися матч можна й за допомогою медіасервісу OLL.TV.

Чи можна купити квитки на матч Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Так. Квитки доступні на профільних ресурсах та у касах.

Хто фаворит матчу Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Букмекери називають фаворитом нашу збірну. Проте балканці також мають хорошу команду, тож просто підопічним Петракова не буде.

Де знайти прогнози на матч Україна – Боснія і Герцеговина 12 жовтня 2021?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт