Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У «Ювентуса» найвищі шанси підписати Гвардіолу

Сергій Гумен
Найбільші шанси на запрошення Гвардіоли, на думку букмекерської контори Parimatch, має туринський «Ювентус». Призначення іспанця керманичем «Старої синьйори» оцінюється коефіцієнтом 2,25, що дорівнює 44% ймовірності.
У «Ювентуса» найвищі шанси підписати Гвардіолу

У «Ювентуса» найвищі шанси підписати Гвардіолу

Іспанський фахівець Хосеп Гвардіола може залишити «Манчестер Сіті» після закінчення поточного сезону. Про це з’явилася інформація в різних британських ЗМІ після того, як «Манкуніанців» жорстоко покарало УЄФА за фінансові махінації. Англійський топ-клуб був відсторонений від участі в єврокубках на наступні два сезони, а також оштрафований в грошовому еквіваленті. Деякі видання взагалі повідомляли, що «Містянам» загрожує пониження в класі в рамках англійського чемпіонату.

Якщо представники «Манчестер Сіті» не зможуть оскаржити рішення про дискваліфікацію в суді, то не виключено, що 49-річний наставник залишить клуб літом. Тим більше, що інтерес до Гвардіоли давно проявляють інші європейські гранди. У зв’язку з останніми новинами букмекерська контора Parimatch вирішила оцінити шанси претендентів на підписання контракту з іменитим іспанцем.

Найбільші шанси на запрошення Гвардіоли, на думку букмекера, має туринський «Ювентус». «Стара синьйора» під керівництвом Мауріціо Саррі має лише мінімальний відрив в чемпіонаті Італії, що дуже не задовольняє керівництво та вболівальників клубу. «Бьянконері» давно проявляють інтерес до Хосепа і зараз якраз відповідний час, щоб провести з тренером перемовини. Можливе призначення іспанця керманичем «Ювентуса» оцінюється коефіцієнтом 2,25, що дорівнює 44% ймовірності.

Основними конкурентами італійського гранда в боротьбі за іспанського фахівця вважаються два інших європейських гранда: каталонська «Барселона» і французький «ПСЖ». На повернення Гвардіоли на «Камп Ноу», де він працював головним тренером з 2008 по 2012 рік, пропонують поставити з котируванням 4,0 (25%). Можливу домовленість про співпрацю між Хосепом і «ПСЖ» експерти оцінили коефіцієнтом 6,0 (17%).

Серед менш ймовірних варіантів продовження кар’єри іспанського фахівця представлені наступні колективи: «Баварія» (10,0 – 10%), «Аякс» (22,0 – 4,5%), «Манчестер Юнайтед» (30,0 – 3,5 %), «Челсі» (40,0 – 2,5%), «Реал» (60,0 – 1,5%).

Нагадаємо, що Хосеп Гвардіола працює головним тренером «Манчестер Сіті» з 2016 року. Чинний контракт наставника з англійським клубом розрахований до середини 2021 року. Під керівництвом іспанського тренера «Манкуніанці» двічі вигравали чемпіонський титул в Прем’єр-лізі, а також тріумфували в Кубку країни. В поточному сезоні «Містяни» посідають другу сходинку в чемпіонаті, поступаючись «Ліверпулю» 25 балами.

Що стосується «Ювентуса», то туринський клуб посідає перше місце в турнірній таблиці італійської Серії А. «Стара синьйора» має всього одне очко відриву від римського «Лаціо», який йде на другому місці.

«Ювентус» може шокувати футбольний світ призначенням Гвардіоли

28% – шанси Гвардіоли очолити «Барселону» після Сетьєна

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт