Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Росії п’ятьох футболістів відсторонили через ставки

Владислав Стародубцев
Трьох гравців барнаульського «Динамо», що виступає у третьому за силою дивізіоні чемпіонату Росії, відсторонили від футбольної діяльності через ставки на спорт. Горе-беттори укладали парі на матчі Ліги чемпіонів, АПЛ і РПЛ.
Хмелевський, Шенкевич і Хугаєв

Хмелевський, Шенкевич і Хугаєв

Учора відбулося засідання Комітету з етики Російського футбольного союзу, за підсумками якого винесено низку рішень. Зокрема, була дана оцінка гравцям «Динамо-Барнаул», які, як виявилося, укладали парі на спортивні події в букмекерських конторах.

«Під час спільної перевірки Департаменту захисту гри РФС і адміністрації «Динамо-Барнаул» вдалося з’ясувати, що деякі спортсмени футбольного клубу періодично робили ставки в букмекерських конторах на спортивні події, поміж яких матчі російської Прем’єр-ліги, англійської Прем’єр-ліги і Ліги чемпіонів», – мовиться у заяві на офіційному сайті клубу.  

Насамкінець там зазначили, що підозри в укладанні парі на поєдинки за участі барнаульського «Динамо» або договірні матчі, що з’явилися після анонімного повідомлення, не підтвердилися.

Відповідно до вердикту РФС, Владислав Хмелевський, Микола Шенкевич і Віктор Хугаєв були відсторонені від футбольної діяльності на 1 рік: 6 місяців реального покарання і 6 місяців – умовно. Гравці Ярослав Овсянников і Юрій Юдін теж були визнані винними, але отримали більш м’яке покарання – відсторонення на 1 рік умовно. 

Найближчим часом з футболістами, які отримали реальні покарання, «Динамівці» в односторонньому порядку розірвуть контракти, повідомив генеральний директор барнаульців Олексій Мінін. 

Цьогоріч це вже не перший скандал у російському футболі, пов’язаний зі ставками на спорт. «Рейтинг Букмекерів» наприкінці березня розповідав, що двох футболістів аутсайдера РПЛ «Тамбова» підозрювали у маніпуляціях результатами матчів. Півзахисник Дмитро Герман і форвард Олександр Єркін нібито зробили ставки на матчі своєї команди проти «Краснодара» (поразка 0:4) і «Сочі» (поразка 0:5).

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram.

«Стикнувся з цим безпосередньо»: легенда білоруського футболу – про договірняки у СРСР і Росії

У Таїланді почали практикувати жорсткі методи боротьби з договірними матчами

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт