Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Parimatch розповіли, чому держрегулятор не розглядав заявки компанії на отримання гемблінг-ліцензій

Владислав Стародубцев
Керівник юридичного відділу букмекерської контори Parimatch відповів на запитання «Рейтингу Букмекерів» за фактом залишення без розгляду Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей трьох заяв компанії на отримання гемблінг-ліцензій.
У Parimatch розповіли, чому держрегулятор відхилив заявки компанії на отримання гемблінг-ліцензій

У Parimatch розповіли, чому держрегулятор відхилив заявки компанії на отримання гемблінг-ліцензій

– У пояснювальній частині регулятор повідомив, що ТОВ «ПАРІМАТЧ» не надав інформації про правові підстави використання онлайн-системи організатора азартних ігор. Які правові підстави повинна мати компанія для використання онлайн-системи організатора і чому ТОВ «ПАРІМАТЧ» не надав відповідну інформацію?

– Parimatch надав всю необхідну інформацію і документацію відповідно до прописаних вимог регулятора. Ми подавалися найпершими, фактично в перші години після вступу ліцензійних умов в силу. Наші вхідні номери були 1, 2 і 3 за заявками на ліцензію. Подавались на ліцензію по трьох видах онлайн бізнесу: букмекерство, онлайн покер і онлайн казино. 

Щодо зауважень Комісії, то в законі та підзаконних актах немає  рекомендацій, щодо заповнення ліцензійних форм та документів,  є особливості між онлайн та офлайн. Компанія надала необхідну інформацію та документи для отримання ліцензій. Деякі форми заяв, додатків та ліцензійних умов допускають різне трактування, тому логічно, що Комісія деякі норми трактує з боку державницької позиції.  

– Мовиться, що подана структура власності не містить низку положень щодо кінцевого бенефіціара компанії: дату народження, країну громадянства тощо. Отож, хто кінцевий бенефіціар ТОВ «ПАРІМАТЧ» і чому відсутня інформація про його місцезнаходження?

– У самих ліцензійних умовах немає однозначного опису, що має перебувати в структурі власності, вказується, тільки що, необхідно надати структуру власності та інформацію про кінцевого бенефіціарного власника здобувача ліцензії. 

Структура власності надається згідно Додатку.  У роз’ясненні Комісія додала, яку саме інформацію необхідно вказати у структурі власності.

– У які терміни ТОВ «ПАРІМАТЧ» планує подати нові заяви з виправленням зазначених від КРАІЛ зауважень?

– Parimatch планує подавати нові заяви найближчим часом.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», перший заступник Консультаційно-експертної ради при Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Борис Баум поскаржився на низький рівень юридичного супроводу компаній-заявників під час підготовки до подання усіх необхідних документів. Зазначимо, державний регулятор поки що не видав жодної ліцензії на провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор і лотерей.

30 українських компаній подали заявки на отримання гемблінг-ліцензій

Рудий озвучив власний рецепт боротьби з нелегальними гральними закладами

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт