Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Кейна 21 гол, а у Салаха – 20. Хто ближчий до виграшу «Золотої бутси» АПЛ за версією букмекерів?

Владислав Стародубцев
До завершення англійської Прем’єр-ліги залишилося зіграти ще три тури, тож обидва гравці матимуть можливість покращити показники власної результативності.
Кейн чи Салах - хто стане найкращим голеодором АПЛ?

Кейн чи Салах – хто стане найкращим голеодором АПЛ?

Якщо питання чемпіонства і клубів, що втратять місце в лізі за підсумками сезону, вирішене, то у загальному заліку найкращих голеодорів Англії боротьба у самому розпалі. 

Де-факто «Золота бутса» АПЛ розігрується між двома виконавцями – наконечником атак «Тоттенхема» Харрі Кейном, у доробку якого 21 гол у 32-х матчах, та форвардом «Ліверпуля» Мохамедом Салахом – у його активі 20 результативних ударів у 34-х поєдинках. У найближчого переслідувача цієї двійки – лідера «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернадеша – показники скромніші – 17 голів у 35-ти зустрічах. 

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, невеличку перевагу у цій боротьбі має 27-річний нападник «Шпор», імовірність перемогу якого оцінюють у 55,5% (коефіцієнт – 1.80). Тоді як шанси представника атакувальної трійки «Червоних» – 50% (2.0). 

Натомість у виграш когось з інших претендентів, на кшталт Бруну Фернандеша (2,8%, 35.0), Сон Хин Міна (2%, 50.0) або Домініка Калверта-Льюїна (1,5%, 65.0),  букмекери не вірять. 

У наступних трьох турів «Тоттенхем» зіграє з «Вулверхемптоном», «Астон Віллою» і «Лестером». Водночас Салах матиме козир, адже «Ліверпуль» так і досі не зіграв поєдинок з Манчестер Юнайтед» через протест фанатів «Червоних дияволів» проти клубного керівництва. Тому мерсисайдці зіграють не три зустрічі, а чотири: з «МЮ», «Вест Бромвічем», «Бернлі» і «Крістал Пелас». 

У минулому сезоні звання найрезультативнішого гравця Прем’єр-ліги завоював багаторічний лідер «Лестера» Джеймі Варді. Англієць «настріляв» 23 голи у 35-ти поєдинках. І Харрі Кейн (2015/2016 (25), 2016/2017 (29)) і Мохамед Салах (2018/2019 (22)) уже вигравали у бомбардирських перегонах. Прикметно, що у кампанії 2018/2019 років нагороду виграли одразу троє футболістів – Садьйо Мане, П’єр-Емерік Обамеянг і Мохамед Салах, тому не виключено, що і цьогоріч переможець може бути не один. 

Як інформував «РБ», перший англійський клуб публічно підтримав ідею заборони реклами букмекерів та інших суб’єктів ринку гемблінгу під час трансляції футбольних матчів. 

Хто стане найкращим гравцем року в АПЛ? Огляд букмекерських котирувань

Легенда збірної Англії виступив проти реклами букмекерів на футболках клубів АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт