Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Білорусі гравця Betfair податкова оштрафувала через грошові перекази

Рейтинг Букмекерів
Користувач «Рейтингу Букмекерів» з Білорусі в коментарях до огляду біржі ставок Betfair повідомив нам про те, що в білоруській податковій інспекції йому пред’явили до сплати прибутковий податок в 13% на суму, виведену з Betfair на банківський рахунок в 2014-2015 роках, плюс пеню і штраф за несплату. У податкову гравця викликали після того, як банк надав податківцям дані про його фінансові операції.
vpke-1

Гравця зобов’язали з’явитися з питання отримання переказів з-за кордону в 2014-2015 роках від Betfair Refunds

За словами гравця, у липні 2016-го року він отримав повідомлення з податкової інспекції про те, що йому необхідно з’явитися з питання отримання переказів з-за кордону в 2014-2015 роках від Betfair Refunds. Введення і виведення грошей на рахунок і з рахунку на біржі ставок Betfair він робив в євро картою Visa білоруського МТБанк.

«Я прийшов, а вони показують мій повний розклад приходу на карту Visa за 2014-2015, в тому числі і суми в 10 євро. На мій запит в банк, яким чином руху по моєму рахунку виявилися в податковій, банк відповів, що це їхній прямий обов’язок – інформувати податкову про всі перекази з-за кордону», – написав він.

Гравець зазначив, що в 2014-му році майже не грав і вивів кошти в розмірі 30 євро. Надходження за 2015 рік склали 2260 євро.

«Мені пред’явили до сплати прибутковий податок 13%, плюс пеню і штраф. Причому до відрахування ті суми, які ви ввели на рахунок на Betfair, не приймаються. Тобто навіть якщо ви програли. Приміром, ввели 5000 євро, а вивели 2500 євро, податок вам пред’являть до сплати з суми 2500, тобто з приходу по карті», – розповів гравець.

pis-mo-nalogovaya_0002

Таким чином, він сплатив прибутковий податок в розмірі 220 євро, ще 18 євро в якості пені. За 2015 рік термін сплати закінчився в травні поточного року, і сума штрафу гравцеві ще невідома.

«Для гравців з Білорусі, з огляду на економічну ситуацію в країні, які грали за картками наших банків, я думаю це тільки питання часу, коли вам прийде такий лист щастя», – зазначив наш користувач.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт