Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Фрібети від букмекера довели лудомана до самогубства

Владислав Стародубцев
Тепер вдова чоловіка закликає уряд Великої Британії заборонити «оманливі» бонуси букмекерів, які, на переконання жінки, довели її коханого до самогубства.
У Англії лудоман вкоротив собі віку - букмекери регулярно «підживлювали» залежність беттора

У Англії лудоман вкоротив собі віку – букмекери регулярно «підживлювали» залежність беттора

40-річний працівник складу Люк Ештон у квітні вкоротив собі після того, як потрапив до беттингової ями. У жовтні він потрапив під скорочення, адже підприємство на якому він працював зачинилося на час локдауну.

Як з’ясувалося, профільні установи та лікарі тривалий час досить успішно лікували залежність чоловіка від азартних ігор, прослідковувалася позитивна динаміка, але усе вмить пішло шкереберть, коли торік у листопаді він отримав фрібет від букмекерської компанії. 

Його дружина Енні переконана, що саме можливість зробити ставку спровокувала рецидив хвороби Люка, який протягом попередніх двох років успішно боровся із залежність, не укладаючи жодних парі. Ба більше, як це частенько буває у таких ситуаціях, ставка Ештона виявилася виграшною. Цей факт остаточно вибив його з колії у контексті боротьби з лудоманією – він знову піддався згубному впливу. 

Протягом наступних місяців горе-гравець поступово втрачав контроль над собою, позаяк мав  вільного часу. У квітні він взяв кілька кредитів, щоб покрити вже існуючі боргові зобов’язання. 

У останні півтора місяця життя чоловіка букмекер надіслав йому 7 бонусних пропозицій. Зокрема, фрібет на 5 фунтів стерлінгів був зарахований на рахунок ввечері напередодні зникнення з сімейного будинку в Лестері.  

Подружжя Ештонів

Подружжя Ештонів

Для Енні факт того, що Люк знову почав активно грати став справжнім одкровенням. Вона дізналася про це лишень за кілька тижнів після смерті чоловіка – коли поліцейські повернули її мобільний телефон чоловіка, на якому був встановлений мобільний застосунок для ставок. 

Тепер вбита горем вчителька молодших класів створила петицію, яку підписали вже понад 11 тисяч осіб, із закликом заборонити будь-які «безкоштовні ставки». На її думку, це допоможе захистити майбутнє покоління від шкідливого впливу азартних ігор. 

«Мій чоловік був звичайнісінькою, трудолюбивою людиною, яка бажала найкращого своїй родині. Ми підвели риску під його першим періодом у гемблінгу і жили далі.

Пам’ятаю, як Люк говорив мені, що ненавидить, коли його бомбардують рекламою ставок, і турбується про те, як це впливає на молодих людей. Згодом його вдруге втягнули у гру, цього разу все закінчилося трагічно», – цитує вдову беттора INews.  

У Люка Ештона залишилося двоє дітей. 

Від 4 до 11% самогубств пов’язані з азартними іграми, що еквівалентно 250-650 смертям щороку у Великій Британії – такі результати міжнародних досліджень.

Водночас дослідження, проведене у Швеції, виявило іншу закономірність: ймовірність самогубства у людей, залежних від азартних ігор, в 15 разів вища, аніж у населення країни загалом. 

Нагадаємо, «РБ» збирає історії читачів. Якщо ви бажаєте поділитися своїм досвідом у сфері беттингу або досвідом знайомих, чекаємо на ваші листи. Наша пошта – [email protected]

Привласнила величезну суму, щоб грати: історія працівниці пекарні, яку згубила лудоманія

Лудоман вигадав оригінальний метод заробітку, щоб віддати борги за програші

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт