Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Циганков виступив із полум’яною промовою в новому ролику від Favorit Sport

Тарас Гончар
Favorit Sport представив емоційний ролик, об’єднавши різні покоління футболістів, ультрас і зворушливу промову Циганкова.
Циганков виступив із полум'яною промовою в новому ролику від Favorit Sport

Циганков виступив із полум’яною промовою в новому ролику від Favorit Sport

Нове епічне відео про силу і єдність київського «Динамо» представив партнер клубу – компанія Favorit Sport. Головна мета роботи – підтримати клуб перед початком нового сезону, і закликати уболівальників приходити на стадіони.

Віктор Циганков, лідер нинішнього «Динамо», став голосом відеоролику та звернувся до аудиторії з емоційним закликом. Також в одному відеоряді вперше зібрані представники різних динамівських поколінь: Володимир Мунтян (володар Суперкубка УЄФА 1975), Ігор Бєланов (володар Золотого м’яча 1986, Кубка Кубків 1986), Віктор Циганков, Денис Бойко, Сергій Сидорчук та Микола Шапаренко.

«Динамо» – флагман українського футболу, незалежно від результатів. Такої історії, таких перемог і таких уболівальників немає більше ні у одного клубу України. Ми просто вирішили нагадати, що «Динамо» – це ми!», і настав час вболівати за улюблену команду, незважаючи ні на що», – заявив Нік Руденко, маркетинг-директор Favorit Sport.

Активну участь в зйомках взяли представники ультрас «Динамо», а також вперше показана хроніка з перфомансом київських уболівальників, які підпалюють газети на трибунах ще в 1961 році (перше чемпіонство Динамо в СРСР) – прообраз сучасних фаєр-шоу.

«З чим у вас асоціюється київське «Динамо»? «Синьо-біла форма», «історія». Всі варіанти будуть вірні. Для Perspectiva Film «Динамо» – це завзятість, уміння йти до цілей і шанування традиції. Це наш клуб, клуб наших батьків і клуб наших дітей. Ми шалено горді тим, що внесли свою творчу лепту і таким чином підтримали улюблений клуб», – прокоментувала створений відеоролик Ніка Остратюк, виконавчий продюсер Perspectiva Film.

Нову рекламу вже можна побачити на YouTube, а на екранах ТВ ролик з’явиться в кінці липня.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт