Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ціна сенсації: скільки можна заробити, повіривши в андердога

Олександр Веселов
Чимало футбольних шанувальників з захопленням спостерігають за несподіваними успіхами андердога, якому вдалося привернути до себе увагу низкою вдалих результатів на тривалій дистанції. Тим більше цікаво дізнатися, скільки можна було заробити за рахунок прориву когось із представників другого ешелону.
Перед «Сельтою» не встояла навіть «Барселона» та її інопланетний лідер Мессі

Перед «Сельтою» не встояла навіть «Барселона» та її інопланетний лідер Мессі

Спеціально для таких поціновувачів «Рейтинг Букмекерів» зробив невеличку вибірку із представників найсильніших футбольних чемпіонатів Європи, розрахувавши можливий профіт при регулярних ставках на клуби, котрі не були серед фаворитів на старті та зуміли найбільше вразити своїми результатами під час першої третини сезону. До уваги взято наступні чемпіонати та клуби: Іспанія («Сельта»), Німеччина («Герта»), Англія («Лестер»), Італія («Сассуоло») та Франція («Кан»).

Підрахунок проводився наступним чином: на чисту перемогу обраного клубу у кожному турі чемпіонату робилася ставка на сталу суму (неважливо яку саме, головне, щоб вона була завжди однакова). Наприклад, беремо умовну «Сельту», ставимо на її перемогу в кожному наступному матчі чемпіонату 10 умовних одиниць, після чого підраховуємо суму виграшів, віднімаємо всі поставлені гроші, та вираховуємо процент профіту від ставок на дуелі даного клубу під час розіграшу поточного чемпіонату.

Розрахунки проводилися на основі коефіцієнтів букмекерської контори William Hill, які сформувались незадовго до початку матчів. В умовному рейтингу клуби розташовані за величною прибутку, який могли принести.

1 місце. «Сельта» - прибуток 82%

«Сельта» та її лідер Ноліто парить в групі лідерів Ла-Ліги

1. Іспанська Ла-Ліга. «Сельта». Прибуток 82%

«Сельта», середняк турнірної таблиці минулих двох сезонів, агресивно почала новий чемпіонат, в якому після 11-ти зіграних турів посідає четверте місце. Команді із Віго навіть вдалося розтрощити славетну «Барселону» (4:1). Загалом «Сельта» тріумфувала у шести поєдинках (зіграли коефіцієнти – 2.15; 1.50; 4.00; 6.00; 3.60; 2.80) регулярні ставки на цей клуб в нинішньому чемпіонаті могли принести прибуток 82% від загальної поставленої суми.

2. місце. «Сассуоло» - прибуток 73%

«Сассуоло» встиг здолати трьох важковаговиків Серії А

2. Італійська Серія А. «Сассуоло». Прибуток 73%

З кожним сезоном «Сассуоло» прогресує, і в цьому чемпіонату може підкорити нову висоту – після 12-ти турів команда окупувала п’яте місце в турнірній таблиці, та має на своєму рахунку низку перемог над важковаговиками італійського футболу («Наполі», «Ювентус», «Лаціо»). Загалом «Сассуоло» переміг в шести дуелях (4.50; 2.60; 3.50; 3.00; 5.50; 1.67), внаслідок чого можна було отримати прибуток в 73% від суми всіх однакових ставок.

3 місце. «Кан» - прибуток 73%

«Кан»: від Ліги 2 до групи лідерів Ліги 1 – короткий шлях

3. Французька Ліга 1. «Кан». Прибуток 73%

В сезоні 2013/2014 «Кан» ще виступав в Лізі 2, за підсумками якого піднявся до вищого дивізіону. А в поточному чемпіонаті клуб йде в групі лідерів елітної першості, посідаючи третій щабель таблиці. З 13-ти проведених поєдинків клуб виграв вісім (5.50; 2.37; 3.30; 2.20; 1.75; 2.50; 2.70; 2.20). Тож, роблячи однакові ставки на всі матчі «Кана», можна було додати до свого гаманця 73% від поставленої суми.

4 місце. «Лестер» - прибуток 39%

Під керівництвом Клаудіо Раньєрі «Лестер» не збирається зупинятися

4. Англійська Прем’єр-ліга. «Лестер». Прибуток 39%

Божевільно закінчивши минулий сезон (за рахунок низки перемог в заключній частині чемпіонату «Лестер» ефектно зберіг прописку в АПЛ), незважаючи на зміну головного тренера, «Лисиці» продовжують домінувати в новому чемпіонаті – зараз «Лестер» розмістився на третій сходинці. В 12-ти матчах команда Клаудіо Раньєрі сім разів святкувала успіх (1.80; 3.20; 1.83; 3.10; 2.15; 2.70; 1.91). Потенційний профіт від виступу команди – 39%.

5 місце. «Герта» - прибуток 37%

Саломон Калу забив сім м’ячів, чим суттєво допоміг «Герті»

5. Німецька Бундесліга. «Герта». Прибуток 37%

В минулому сезоні столична «Герта» ледь не покинула вищий дивізіон, а зараз, після 12-ти турів, знаходиться на четвертому щаблі таблиці. Берлінський клуб здобув перемоги в шести матчах (3.80; 2.50; 2.37; 2.15; 2.90; 2.75), за рахунок чого, виконуючи вищезазначені умови, можна було отримати профіт в 37%.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт